餐廳: 鮨燐
資訊:

2024-12-20 254 瀏覽
之前到訪過港島區的分店,見今次有週年祭,就來嘗試一下位於尖沙咀的分店😋一入到去店內,感覺比港島區的比較舒適,而且師傅同服務員態度都好友善,會不停為你介紹每道菜式的特色👍🏻今次同朋友都選擇左14貫壽司套餐😋 由前菜,壽司到甜品都感覺到食材好新鮮,而且味道出色,同朋友享受左一個大滿足的晚上🤤 壽司方面最鐘意中拖羅,肥美得黎又吾會太膩🤤 牡丹蝦又鮮又甜,都深得我同朋友既喜愛😉雖然食omakase有時價格上都頗貴,但間中食下d好野慰勞下自己平時工作上的疲勞係一個不錯的選擇🫶🏻

今次同朋友都選擇左14貫壽司套餐😋 由前菜,壽司甜品都感覺到食材好新鮮,而且味道出色,同朋友享受左一個大滿足的晚上🤤 壽司方面最鐘意中拖羅,肥美得黎又吾會太膩🤤 牡丹蝦又鮮又甜,都深得我同朋友既喜愛😉