餐廳: 韓樂 (將軍澳廣場)
資訊:

2022-11-26 413 瀏覽
【 🍝鮮野菌忌廉扁意粉 】---👉🏻 跟Tea Set 送餐飲一杯☕️---💰價錢:$40~~~📍評分:10/10~~~⏩ 其實我一直想黎呢間食好耐👀,但之前就成日好多人等位,今次平日tea time 黎終於可以一試loo😝!呢度食物款式好多,韓式、意式……都好多選擇🤩!環境亦都好唔錯,都ok大間,氛圍燈光都令人食得好舒服✨!~~~完全冇諗過食第一啖就食到超濃香蒜味🤣,同平時既忌廉意粉好唔同,蒜香mix忌廉香簡直係啱灑重口味人士😈,兩樣都係my favourite😝!超濃厚又稠密既忌廉汁,真係好濃好好creamy🤤,一d都唔稀👍🏻!意粉係扁意粉🍝,口感好有嚼勁,夠煙韌感😚,而且帶有意粉麥香,又夠掛汁索汁,食落完全唔會乾身👻!配埋野菌、菠菜、洋蔥等等一齊食,口感味道上都更多元更有層次👅,成碟意粉食落好夾好好食,反而多左蒜香令忌廉冇咁膩😛!~~~✅ 整體黎講,話就話 tea set mini size😹,但份量絕對絕對係足料到爆‼️直程多過出面d dinner set份量啦🫡!又大份又高質又便,抵食到哇哇聲啦真心❣️!食完真係覺得自己賺灑🐷!~~~性價比:5+++/5回頭度:5+++/5賣相:5
【 🍝鮮野菌忌廉扁意粉 】
---