2011-02-02 339 瀏覽
話說呢日又想叫pizza,本來想呢cheese pizza。後來我醒起,不如叫Mr Big,貪佢等既時間唔會太耐。結果,都係45分鐘到。有時候,Cheese Pizza可以等超過1小時。蒜蓉包跟餐既其中一個選擇,味道都唔錯。個包既蒜蓉味頗重,而個包又唔算太硬。而且份量都幾多,都算幾抵食既。香草雞肉長通粉個味道有小小似曾相識,但我又覺得好食過Cheese Pizza。個雞肉既份量幾多,而且忌廉汁好惹味。而通粉都唔錯,食落好有咬口,又唔會太韌或者太淋。整體上,個份量我地都幾滿意,食完都有飽。炸雞基本上次次都會叫,貪佢皮薄多汁。而且雞肉真係好嫩滑,而且個醃味都幾夠,真係幾好食架。不過,個炸雞就比較油,食完真係會增磅。大和風格pizza主要材料有煙三文魚、獅子狗魚蛋、蟹柳等等。呢個pizza既配料都幾好食,而且用上千島醬。更可突顯pizza既美味。而且芝士既份量頗多,食落真係好滿足。其實,都係見佢有煙三文魚先食呢個pizza,哈哈。整體上,都係135元。都算幾抵食既,而且等既時間都幾合理。比起pizza hut,呢個Mr Big價錢同食物質素係有優勢既。

蒜蓉包
而且份量都幾多,都算幾抵食既。
香草雞肉長通粉
者太淋。整體上,個份量我地都幾滿意,食完都有飽。
炸雞
夠,真係幾好食架。不過,個炸雞就比較油,食完真係會增磅
好滿足。
其實,都係見佢有煙三文魚先食呢個pizza,哈哈。
炸雞
Mr Big價錢同食物質素係有優勢既。
2011-01-19
45 分鐘 (外賣送餐)