餐廳: 翠園 (葵青劇院)
資訊:

2019-09-26 1465 瀏覽
閒日晚餐, 訂左位食飯, 但原來係坐唔滿, 唔使等位既。 BK呢度既原因都係諗住坐得舒服, 無限時。見HSBC 做緊PROMOTE, $998 半席免加一, 全包價, 岩晒我呢D懶人。除左帶位個職員, 其他職員都係吹水多過做野, 搵人落單都要等下。個餐包左個冬鼣湯、大蝦伊麵、蒸鮑魚、半隻雞同4個小菜, 仲有一個甜品同一渣橙汁。不過橙汁只係夠6個人分, 每人半杯。 但鮑魚就出奇地有9隻 , 至於大蝦得4隻, 係唔夠一人一隻既。其他餸都算大碟, 雖然味道一般, 但1呢個價錢相當抵食。

題外話/補充資料: 不過呢度冷氣都真係唔多夠,, 坐唔滿都覺得熱熱地。
用餐優惠
信用卡優惠