2022-09-04 60 瀏覽
早排就同朋友去旺中行街,行到攰同肚餓家要搵嘢食呀,咁大家都知地庫係好多人餐廳🍴林立,而我就揀咗一間叫「星馬茶室」來食野。而最得意係有個送餐機械人幫手送餐。海南雞飯配肉骨茶我呢個真係絕配,雞肉好滑溜啊,香飯亦都好香,我鐘意果肉骨茶。加央多士方包焗到熱辣辣好脆,加埋鮮牛油🧈同加央醬真係好鬼夾,呢度個加央有幾隻口味,有原味、斑斕、榴槤口味同一款啱晒你。馬拉盞通菜呢個馬拉盞通菜真係好惹味,而通菜好內鑊氣,食落去鹹鹹香香咁好好送飯。馬拉黑豉油炒蘿蔔糕蘿蔔糕係我最愛,逢親餐牌見到有蘿蔔糕我都一定會帶,呢個馬拉黑豉油炒蘿蔔糕配埋啲芽菜一齊食好好👍🏻味。新加坡🇸🇬炒麵呢個炒麵材料都幾多同幾豐富,有臘腸、雞蛋🥚、魚片,炒得好有鑊氣,最鍾意係食到碗碟底都唔覺得好多油👍🏻。

海南雞飯配肉骨茶

加央多士