餐廳: 林園甜品粉麵小食
資訊:

2018-09-25 379 瀏覽
我一向都鍾意去食啲up dum地方! 因為真係有另一番風味, 真係呢句講極都唔厭!住喺沙田區嘅我就成日嚟大圍食呢一度嘅越南菜啦, 喺度食碗生牛河又好,豬扒撈檬又好!真係好正! 每次都必須要加埋啲雜齋!總之一定食到好飽出去埋單都唔貴! 喺呢度一碗粉麵都係$28-38, 小食呢就平均係$13-30!我呢就大多數係食香茅雞翼撈檬!正!雖然呢度環境一般,唔係話好乾淨裝修得好靚嘅餐廳!但係價錢便宜, 味道好唔錯!我個人呢就成日嚟食覺得好好啦!

真係好正! 每次都必須要加埋啲雜齋!

我呢就大多數係食香茅雞翼撈檬!正!

雖然呢度環境一般,唔係話好乾淨裝修得好靚嘅餐廳!
但係價錢便宜, 味道好唔錯!

我個人呢就成日嚟食覺得好好啦!
香茅雞翼撈檬
2018-09-19