2023-07-18 92 瀏覽
朋友話好味~特登過嚟西環試吓~又無介紹錯喎~我哋叫左(尚燴三寶餐)~2個人食份量會有啲多,我見隔離對情侶打包左個湯返去飲~我哋2個就食得哂,但好飽😂要睇吓你平時食量喇個餐包括有:招牌秘製花膠、巴蜀烤魚王、川式燒肉串。 首先會上左招牌秘製花膠雞窩,飲左個湯先~原隻雞同d花膠份量都幾多~個湯味道好濃厚🤞🏼d花膠食極都有😍飲完湯之後,就開始食「巴蜀烤魚王 - 我哋揀咗麻辣,因為怕太辣店員特登幫我哋做左小辣👍🏻 烤魚好大條~仲有好多配菜,豆卜、芽菜、青瓜~魚肉好滑完全唔會覺得佢老~ 「川式燒肉串 」 包括牛肉,雞肉,豚肉,羊肉,章魚串 可以揀3種,我哋揀咗牛肉、羊肉、章魚串!串燒孜然味好重~我哋最鍾意係羊肉串~味道一啲都唔臊~重好野味~不過再厚身少少會更好😋二個人total HK$658~咁多野食都幾抵~下次叫多d fd一齊,可以食多d唔同既野食就更抵喇~

個餐包括有:招牌秘製花膠、巴蜀烤魚王、川式燒肉串。