2020-09-05
疫情同限聚 我地就揀左呢間外賣蒸海鮮鍋🦞呢個set有自選八寶飯+精選8揀6款海鮮 好豐富又抵食🤩 只係$1080 我地5個人share😛海鮮我地揀左龍蝦 白蜆 鮑魚 肉蟹 海蝦 蟶子 元貝 同花甲🤤🤤每款都有唔同醬汁揀🤗推介百搭嘅金銀蒜同惹味泰式醬🥳非常開胃😙海鮮大部分都好新鮮 尤其係鮑魚超好食又爽口都幾大隻下😋好多擺上去蒸仲非常生猛 蜆就一般有d都唔開 龍蝦都算多肉👍🏻 海蝦就偏細隻喇但食落又唔算霉喎 除左海鮮仲有盒蔬菜🥬都幾新鮮 雖然好似唔算好多 但都夠食😆八寶飯有超多料揀 食完擺上去蒸正👏🏻 推介茄子排骨牛脷秋葵😋 份量好多 蒸落好香 食落d飯都粉粉分明 配埋d料加甜豉油撈飯超正👍🏻小結: 海鮮意外地新鮮 八寶飯又惹味 而且送埋個蒸鍋 咁多人share好抵👍🏻 大家都唔洗擔心d野食唔知要蒸幾耐 佢每樣食物都有寫大概蒸嘅時間 幾貼心 可惜要外賣自取 大家可以whatsapp佢地落單 到時去拎就ok🤗 btw太子都有分店😙
除左海鮮仲有盒蔬菜🥬都幾新鮮 雖然好似唔算好多 但都夠食😆