2019-01-27 584 瀏覽
如果唔係為左整銀行野,星期六好少咁早起身去食早餐!不過好彩,咁都比我食到間不錯抵食GE上海野。咸豆漿如果同以前細個食開果D比,一定無得比,但係同返依家外面GE店舖質素比,算係不過不失。可惜GE係,豆漿太過薄,豆味較淡,榨菜同蝦米都唔夠香唔夠味,醬油都唔夠,變相出黎GE效果味道偏淡。既然彈到咁,點解我仲造不過不失呢,是關佢撞得到起花,出面已經好少做得到了,加上都好足料,所以我覺得佢仲有得救,可能都係今日失水準o者。北京餡餅呢個質素好高!!!一食落口好Juicy,好香好夠味!!九菜又夠多,正!!粢飯飯同料GE比例岩岩好,不過可惜同咸豆漿個症狀一樣,唔夠味,榨菜肉鬆油炸鬼都係好淡味。牛腩水餃麵呢個係全場質素最高!!!但係就算因為太高,掛住食,忘了影相,唯有字評。三粒九菜水餃大大粒,一咬爆汁,味道調得好好!!牛腩份量都好多,有5,6舊細ge,炆到好冧好入味!! 湯底係腩汁清湯夠濃夠清,冇乜油,至於麵底就係上海幼麵,都好唔錯!總括而言,性價比好高!! 有D食物雖然整得唔好,但唔係差,可能再比機會去試,而且佢好多味道偏淡,食落無乜味道,其實都幾健康!!!下星期再去過=]

咸豆漿
咸豆漿

粢飯
粢飯

牛腩水餃麵

2019-01-26
$30 (早餐)
  • 牛腩水餃麵