馬哥孛羅咖啡廳

Cafe Marco
餐廳: 馬哥孛羅咖啡廳
資訊:

2020-09-27 4266 瀏覽
只係抱住試吓嘅心態,好抵食嘅下午茶自助餐!環境真係唔係咁吸引,但係食物嘅種類每一樣都係我鍾意食嘅!價錢真係好抵!仲估唔到下午茶都有新鮮魚生、冷盤有小龍蝦、有翡翠螺、有蝦及青口!新鮮魚生方面吞拿魚都係比較優質,非常之好!仲有帶子壽司雖然係迷你版,但係勝在夠新鮮!小龍蝦真係好好味,我愛上咗佢!熱盤方面都非常多選擇,地方小小,但係樣樣野都齊。有即整湯麵嘅地方、有印度薄餅、咖哩、有燒豬髀、仲有我最鍾意嘅薑醋,豉油王炒麵⋯⋯我都食唔晒!甜品都非常之多,飽到捧住個肚!食唔晒亦都有新鮮豆腐花、仲有朱古力噴泉,最欣賞嘅亦都有好多選擇Häagen-Dazs雪糕🍦⋯⋯價錢而家疫情仲有支真係非常之抵食!仲有飲品係任飲!

小龍蝦真係好好味,我愛上咗佢!

甜品都非常之多,飽到捧住個肚!
食唔晒

價錢而家疫情仲有支真係非常之抵食!

仲有飲品係任飲!