2021-06-10
好耐冇食過火鍋放題,行完街黎到呢間環境幾好,又坐得舒服嘅餐廳慢慢享用晚餐都係一個唔錯嘅選擇😊湯底揀咗鴛鴦煱,一邊係櫻花蝦龍蝦湯,面層鋪滿櫻花蝦,加上香濃嘅龍蝦湯,所有海鮮放係呢邊就啱晒另一邊揀左養生花膠雞湯,好足料,有雞,花膠,杞子同埋蔬菜,其他肉類會放係呢一邊自助區有沙律🥗及熟食前菜,仲有各式各樣嘅配菜同埋丸類前菜送新鮮刺身拼盤一客➕泰式生蝦配秘制醬汁一客刺身有三文魚、墨魚、劍魚、赤貝、北寄貝、蠑螺片,我比較鍾意鮮甜嘅北寄貝加赤貝,生蝦都好爽口每台會送一客海鮮拼盤,有虎蝦、蟶子肉、墨魚、盲曹魚片,虎蝦好新鮮好好味😋仲有任食美國特選牛肉、特選豬肉、特選雞肉,牛肉好香,唔會韌,豬肉同雞肉都唔錯炸物方面,推介炸蝦同埋雞軟骨串燒肉就比較喜歡牛肉串,薄燒牛舌串同埋金菇肥牛卷 飲品有兩個雪櫃嘅汽水供應,甜品有雪糕加雪條,特別推介海鹽雪糕,粉藍色好靚,仲幾好味添💕
自助區有沙律🥗及熟食前菜,仲有各式各樣嘅配菜同埋丸類
前菜送新鮮刺身拼盤一客➕泰式生蝦配秘制醬汁一客
炸物方面,推介炸蝦同埋雞軟骨串
燒肉就比較喜歡牛肉串,薄燒牛舌串同埋金菇肥牛卷