2021-08-08 1835 瀏覽
荃灣cp值幾高嘅火鍋🍲放題✅豬肉牛肉任食,質素都唔錯,食得出有肉味✅叫左個芫茜同番茄湯底,食落清新夠養生✅地方幾闊落✅配料野飲選擇都多✅晚市有泰式生蝦同海鮮🦞拼盤送⚠️假日大鴻輝等搭𨋢條隊勁多人🤯最好預早啲時間去
荃灣cp值幾高嘅火鍋🍲放題

✅豬肉牛肉任食,質素都唔錯,食得出有肉味
✅叫左個芫茜同番茄湯底,食落清新夠養生
✅地方幾闊落
✅配料野飲選擇都多
✅晚市有泰式生蝦同海鮮🦞拼盤送

⚠️假日大鴻輝等搭𨋢條隊勁多人🤯最好預早啲時間去
餐廳位於21樓,好高呀🤣湯底可以選擇一人一鍋或者共享一鍋,對於喜歡嘗試的我,當然要試試不同味道的湯底啦!〽️主要想介紹湯底❇️櫻花龍蝦湯底🌀湯底鋪滿櫻花蝦,味道濃郁而有龍蝦味,好喜歡啊❤️❤️❤️❇️黑松露牛乳湯底🌀湯底有濃厚的黑松露味,還有幾塊黑松露片,真是香氣四溢❤️❤️❤️❇️養生花膠雞湯底🌀材料充足,有雞、花膠、杞子、菜,鮮甜❤️❤️❤️〽️以上三款湯底都建議先飲用,享受一下食材的原味道,然後再慢慢放入食材滾吓滾吓🤣❇️前菜:刺身拼盤,泰式生蝦🌀味道不過不失啦!- 跟餐會每人送一份海鮮拼盤- 肉類要另外order- 有任食串燒炸物- 自助吧 雖然食物多元化,但食材新鮮度不足,有待改善。
餐廳位於21樓,好高呀🤣
〽️主要想介紹湯底
❇️櫻花龍蝦湯底
🌀湯底鋪滿櫻花蝦,味道濃郁而有龍蝦味,好喜歡啊❤️❤️❤️

❇️黑松露牛乳湯底

❇️養生花膠雞湯底
🌀材料充足,有雞、花膠、杞子、菜,鮮甜❤️❤️❤️

❇️前菜:刺身拼盤,泰式生蝦
🌀味道不過不失啦!

- 跟餐會每人送一份海鮮拼盤
- 肉類要另外order
- 有任食串燒炸物
- 自助吧 雖然食物多元化,但食材新鮮度不足,有待改善。
2021-07-18 1864 瀏覽
今次一定要寫食評分享下,每人198再加一服務費,本身有五款免費湯底,入到去連最基本嘅蕃茄湯底/豚骨湯底都話冇入座嗰陣時又唔講!叫你轉用加錢嘅湯底嚟到清湯/泡菜湯底係從來未見過咁衰簡直不知所謂刺身得幾舊又唔新鮮,生蝦每人兩隻又細隻又唔新鮮!炸物串燒本身已經很小種類,叫咗啲嘢點解好多咁耐都未嚟?跟住問佢先講原來連雞翼之類都可以話冇打邊爐肉類薄到離曬譜,出面自取打邊爐食物款式少得可憐又唔新鮮,好似擺咗好多日,飲品得幾款最平嗰啲,啤酒要職員攞一罐一罐畀你,係我從未見過嘅佢話叫丹麥啤唔見有任何甜品,雪糕機長期壞嘅,平價杯裝雪糕居然得兩三隻味(雲呢拿,朱古力,海鹽),脆皮雪條當然失蹤完全唔見,好多食物都可以賣冇,咁你都夠膽開門做生意簡直垃圾,埋單卡機壞嘅,我估永遠都係壞嘅,根本就想收現金,,所以奉勸各位!!有心臟病慎入!!
入座嗰陣時又唔講!叫你轉用加錢嘅湯底
嚟到清湯/泡菜湯底係從來未見過咁衰簡直不知所謂

刺身得幾舊又唔新鮮,生蝦每人兩隻又細隻又唔新鮮!
炸物串燒本身已經很小種類,叫咗啲嘢點解好多咁耐都未嚟?
跟住問佢先講原來連雞翼之類都可以話冇
,咁你都夠膽開門做生意
2021-07-17
2021-07-02 1670 瀏覽
📍廿一前 (荃灣)荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心21樓B號舖晚市任飲任食串燒火鍋😆$198本身有幾款免費湯底,但經過店員介紹😌結果湯底揀養生花膠雞湯(+$98)🐔同埋山盛芫荽湯(+$38)☘️揀完湯底,店員就會送上前菜😏有新鮮刺身拼盤同泰式生蝦😎刺身拼盤有三文魚、墨魚、劍魚、赤貝、北寄貝同蠑螺片😉拼盤質素尚可,不過不失😀泰式生蝦就真係幾新鮮,味道唔錯👍另外仲跟一個火鍋海鮮拼盤😁有蟶子、墨魚、盲曹魚片同虎蝦😆以上都係跟餐送一份,唔係任叫嘅😁自助吧都算幾多元化🥳有沙律吧同埋火腿芝士😁當然唔少得火鍋配料😆飲品同雪糕任飲任食😏而肉類方面,就要向店員落order😄有美國特選牛肉、豬肉同雞肉😉牛肉質素的確唔錯😋⁣除咗火鍋,仲有任食串燒同炸物🍤由於即叫即燒即炸,所以建議先order😆⁣我個人特別鍾意食嗰洋蔥圈同燒茄子☺️
📍廿一前 (荃灣)
荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心21樓B號舖

晚市任飲任食串燒火鍋😆$198
本身有幾款免費湯底,但經過店員介紹😌
結果湯底揀養生花膠雞湯(+$98)🐔
同埋山盛芫荽湯(+$38)☘️
揀完湯底,店員就會送上前菜😏
有新鮮刺身拼盤同泰式生蝦😎

刺身拼盤有三文魚、墨魚、劍魚、赤貝、北寄貝同蠑螺片😉
拼盤質素尚可,不過不失😀
泰式生蝦就真係幾新鮮,味道唔錯👍

另外仲跟一個火鍋海鮮拼盤😁
有蟶子、墨魚、盲曹魚片同虎蝦😆
以上都係跟餐送一份,唔係任叫嘅😁

自助吧都算幾多元化🥳
有沙律吧同埋火腿芝士😁

當然唔少得火鍋配料😆

飲品同雪糕任飲任食😏

而肉類方面,就要向店員落order😄

有美國特選牛肉、豬肉同雞肉😉

牛肉質素的確唔錯😋

⁣除咗火鍋,仲有任食串燒同炸物🍤
由於即叫即燒即炸,所以建議先order😆
⁣我個人特別鍾意食嗰洋蔥圈同燒茄子☺️
2021-06-27 1941 瀏覽
平時係呢個中心,好多人排隊,餐廳集中地。今次係假期日子,同朋友揀咗呢間試下。一開始以為好多人,點知未full場,所以好快有得入座!而且仲有得揀一人一鍋 / 共享一鍋!見到啲人坐窗邊好正,因為餐廳位於21樓,可以望到風景同燈色!我哋最後揀咗一人一鍋,每人可以試到唔同湯底。我同朋友揀咗蕃茄湯同壽喜燒湯底,而且牛肉豬肉雞肉都係任叫!好滿足!同壽喜燒湯底好夾到味道!一開始送咗一盤海鮮同刺身,都好新鮮!之後仲有飲品任飲,串燒同炸物任點!最惡邪係有炸芝士條
平時係呢個中心,好多人排隊,餐廳集中地。
今次係假期日子,同朋友揀咗呢間試下。
一開始以為好多人,點知未full場,所以好快有得入座!

而且仲有得揀一人一鍋 / 共享一鍋!

我哋最後揀咗一人一鍋,
每人可以試到唔同湯底。
我同朋友揀咗蕃茄湯同壽喜燒湯底,
而且牛肉豬肉雞肉都係任叫!好滿足!
同壽喜燒湯底好夾到味道!
一開始送咗一盤海鮮同刺身,都好新鮮!
之後仲有飲品任飲,串燒同炸物任點!
最惡邪係有炸芝士條

2021-06-26
2021-06-22 1223 瀏覽
晌火鍋之塔(大鴻輝)嘅頂樓有一間好抵食嘅火鍋放題店我幾欣賞佢嘅湯底、燒物同炸物仲有阿波羅朱古力脆皮雪條!🤩勁正!野飲選擇不少,除咗汽水仲有楊協成系列啤酒亦係唔少得嘅🍻.湯底我哋叫左麻辣+花膠雞鴛鴦鍋,麻辣個款好濃、好夠味,啲食物烚完都會食到個湯底嘅味,好正!花膠雞材料超多!花膠好大條,啲雞件好滑,好好味😋!.🔸套餐包括以下,各一份:▪️刺身拼盤▪️泰式生蝦配秒製醬汁▪️海鮮拼盤泰式生蝦啲蝦幾新鮮爽彈,醬汁酸酸辣辣、有啲蒜香,幾開胃。刺身、海鮮拼盤都算多款,亦都幾新鮮,唔錯。.🔸任食:▪️有🐖🐮🐓▪️各款丸類、響鈴、蟹柳▪️鮮蔬菜、豆腐、蜂巢豆腐▪️芝士、火腿▪️多款雪糕、阿波羅雪條▪️炸串▪️燒▪️汽水、台灣茶、碧泉、楊協成、咸檸梳打牛肉嘅脂肪分布平均,所以食落都好鬆軟,有牛味。豬肉個質地就更彈牙,肉味好香。而佢哋嘅炸串同燒烤好有驚喜😋!燒烤可以揀醬燒/鹽燒/孜然味,大推孜然味,燒得好香,好夠味!炸串款都多,有炸蝦🍤!淨係食串燒都夠抵!另外,飲品大推咸檸梳打👍🏻,星加坡🇸🇬造,咸檸味好真,又唔太甜,好好飲!
火鍋之塔(大鴻輝)嘅頂樓
有一間好抵食嘅火鍋放題
我幾欣賞佢嘅湯底、燒物同炸物
仲有阿波羅朱古力脆皮雪條!🤩勁正!
野飲選擇不少,除咗汽水仲有楊協成系列
啤酒亦係唔少得嘅🍻
🔸套餐包括以下,各一份:
▪️刺身拼盤
▪️泰式生蝦配秒製醬汁
▪️海鮮拼盤
🔸任食:
▪️有🐖🐮🐓
▪️各款丸類、響鈴、蟹柳
▪️鮮蔬菜、豆腐、蜂巢豆腐
▪️芝士、火腿
▪️多款雪糕、阿波羅雪條
▪️炸串
▪️燒
▪️汽水、台灣茶、碧泉、楊協成、咸檸梳打
2021-06-15 1379 瀏覽
真係好耐未食過高質嘅火鍋放題啦🤩🤩今日同朋友去開荃灣行街🥳行到攰就去咗依間叫廿一前嘅火鍋店🍲話就話係火鍋店,但係店入面都有提供刺身、串燒、炸物等唔同種類嘅食物放題😋😋今次我哋嗌左一個鴛鴦火鍋☯️湯底分別係養生花膠雞湯🐓同麻辣湯🌶🥵一嚟到就聞到好香濃嘅雞湯味😤湯底仲配咗好多唔同嘅配料包括花膠、蟲草花等等,全部都好入味🤩🤤麻辣湯底個辣度啱啱好而且好香~就算同唔食得辣嘅朋友一齊食都完全冇問題👍🏻👍🏻坐低冇耐店員就拎咗一碟新鮮刺身同埋泰式生蝦做前菜🦐入面有三文魚、墨魚、赤貝、劍魚、北寄貝同蠑螺片,樣樣都好新鮮好鮮甜😋肉類方面有美國特選牛肉、豬肉同雞肉任食🐮🐷🐤炸物同埋串燒都係即叫即製,食落口熱辣辣脆卜卜💕🍤甜品方面有好多種唔同口味嘅雪糕同埋雪條可以選擇🍨特別推介玄米茶🍵同港式奶茶味🧋而家店內做緊嘅啤酒優惠,Sapporo 啤酒加$1就多一杯啦🍻
真係好耐未食過高質嘅火鍋放題啦🤩🤩
今日同朋友去開荃灣行街🥳
行到攰就去咗依間叫廿一前嘅火鍋店🍲
今次我哋嗌左一個鴛鴦火鍋☯️

湯底分別係養生花膠雞湯🐓同麻辣湯🌶🥵

一嚟到就聞到好香濃嘅雞湯味😤

坐低冇耐店員就拎咗一碟新鮮刺身同埋泰式生蝦做前菜🦐

肉類方面有美國特選牛肉、豬肉同雞肉任食🐮🐷🐤

炸物同埋串燒都係即叫即製,食落口熱辣辣脆卜卜💕🍤

甜品方面有好多種唔同口味嘅雪糕同埋雪條可以選擇🍨
特別推介玄米茶🍵同港式奶茶味🧋

2021-06-14 1134 瀏覽
大鴻輝不嬲都有勁多火鍋店🤩今次去咗間相當抵食嘅午市放題 $128就有得食🤑最特別係佢呢度嘅湯底 同埋除咗有自助餐區 仲有好多野送添架‼️.📌火鍋湯底+$98揀咗櫻花龍蝦湯同黑松露牛乳湯🤤坊間真係好少見有👀面頭勁多櫻花蝦 望到都知有幾濃😎同埋質感好杰會痴底 配牛肉食個味會昇華咗🐮🦐加埋麵落去會好似食緊沾麵咁🍜個黑松露湯底都冇得輸 同樣係超濃 相對冇咁重口味 就咁飲都一流🙌🏻出面嘅火鍋配料唔算太多 不過竟然有豬肚同鵝腸 個芋泥貢丸都好正😋+$128可以升級食牛肩胛 靚好多😎.📌刺身拼盤,泰式生蝦一嚟到就會有兩個前菜 拼盤都幾豐富有:三文魚,墨魚,劍魚,赤貝,北寄貝,蠑螺片😝唔算太有鮮甜味 普通爭鮮嘅質素 不過係送嘅 就唔好期望咁高🧐泰式生蝦估佢唔到又唔錯喎 都新鮮😚.📌海鮮拼盤除咗刺身仲有個海鮮拼盤😍有:蟶子,墨魚,盲曹魚片,虎蝦😆個墨魚幾好食🦑.📌炸物,炸串炸物有炸蝦,雞翼,蕃薯仔同洋蔥圈 炸串就有:蓮藕串,茄子串,雞肉串,炸芝士串同雞軟骨串🤓炸皮有啲厚 不過食落唔算太油膩😌推介炸蕃薯仔 口感軟綿綿 仲要好清甜🍠.📌串燒有鹽燒,醬燒同孜然味可以揀 種類都幾豐富有牛肉串,燒雞翼,燒雞腎,蘆筍
牛肩胛
冷盤
火鍋配料
特色湯底

📌刺身拼盤,泰式生蝦
泰式生蝦
刺身拼盤

📌海鮮拼盤
海鮮拼盤

📌炸物,炸串
炸物炸串

📌串燒
有鹽燒,醬燒同孜然味可以揀 種類都幾豐富有牛肉串,燒雞翼,燒雞腎,蘆筍腩肉片,金菇肥牛卷,薄燒牛舌片,燒雞皮,粟米,菠蘿,茄子🥰全部都正常味道 唔算太驚艷🧐蘆筍腩肉片同金菇肥牛卷都唔錯💓平時食串燒最平都十幾蚊串 瘋狂食串燒絕對可以回本💯
串燒

海鮮拼盤
炸物炸串
串燒
2021-06-14 686 瀏覽
介紹返先,早前出story時都幾多人點撃呢間火鍋店,如果講平價火鍋任食店,呢間真係好抵食,$128兩小時任食·✨新鮮刺身拼盤一客(不是任食)有三文魚、劍魚、赤貝、墨魚、北寄貝、蠑螺片百零蚊嘅放題仲要刺身食都算係咁,質素就一般般啦🤣·✨泰式生蝦配秘製醬汁一客(不是任食)兩個人就有4隻蝦,賣相味道都ok👌🏻·✨海鮮拼盤一客(不是任食)蟶子肉、墨魚、盲曹魚片、虎蝦都算新鮮嘅,份量就每人得一件·✨湯底+$98 櫻花龍蝦湯❤️櫻花蝦好多,鋪滿成個鍋面,龍蝦湯都有龍蝦嘅味道,飲落好濃郁,幾特別😆+$98 黑松露牛乳湯❤️我就揀咗呢款,一上檯就聞到濃濃黑松露味道,仲見到幾塊黑松露片添🤤呢個湯底超正😍,建議煲滾先飲多幾啖再開始淥嘢食😝·✨美國特選牛肉、豬肉、雞肉(任食)肉類選擇只有呢三種🐮🐷🐔豬肉係三款中最好食,切得薄,同賣相望落都幾靚仔牛肉就冇咁高質,但起碼唔係好多肥膏好差個隻雞肉就正常啦·✨炸物❤️(任食)推介炸物!炸物係要寫紙仔的我地試咗炸蝦、雞翼、洋蔥圈全部都即炸,熱辣辣好食,份量又大大舊🤤·✨串燒❤️(任食)串燒都係值得推介嘅!有三種味道選擇,有醬燒、鹽燒、孜然燒試咗鹽燒同孜然燒,牛舌串、茄子、燒雞
✨新鮮刺身拼盤一客(不是任食)
有三文魚、劍魚、赤貝、墨魚、北寄貝、蠑螺片
百零蚊嘅放題仲要刺身食都算係咁,質素就一般般啦🤣
✨泰式生蝦配秘製醬汁一客(不是任食)
兩個人就有4隻蝦,賣相味道都ok👌🏻
✨海鮮拼盤一客(不是任食)
蟶子肉、墨魚、盲曹魚片、虎蝦
都算新鮮嘅,份量就每人得一件
✨湯底
+$98 櫻花龍蝦湯❤️
+$98 黑松露牛乳湯❤️
呢個湯底超正😍,建議煲滾先飲多幾啖再開始淥嘢食😝
✨美國特選牛肉、豬肉、雞肉(任食)
肉類選擇只有呢三種🐮🐷🐔
豬肉係三款中最好食,切得薄,同賣相望落都幾靚仔
牛肉就冇咁高質,但起碼唔係好多肥膏好差個隻
雞肉就正常啦
✨炸物❤️(任食)
推介炸物!炸物係要寫紙仔的
我地試咗炸蝦、雞翼、洋蔥圈
全部都即炸,熱辣辣好食,份量又大大舊🤤
✨串燒❤️(任食)
串燒都係值得推介嘅!有三種味道選擇,有醬燒、鹽燒、孜然燒
試咗鹽燒同孜然燒,牛舌串、茄子、燒雞皮,睇得出係有誠意製作的😚
✨自助區
有parma ham同芝士,完全冇諗過火鍋店會有!
仲有雪糕,都幾多味下,我就試咗特別啲嘅玄米茶味🍵幾有茶味唔錯架
當然都有啲蔬菜、丸類嘅基本嘢啦😛
飲品任飲,都係正常放題店質素😚
🌟環境幾好,服務唔錯,唔加錢轉湯底其實性價比幾高,炸物串燒幾正,湯底幾好,但係啲食物種類唔多選擇,衛生因為冇蓋蓋住自助區食物就差啲
同一幢大廈有好多連鎖火鍋店,X大人、馬X個啲,競爭好大,希望貴店做得住😣
2021-06-10 660 瀏覽
好耐冇食過火鍋放題,行完街黎到呢間環境幾好,又坐得舒服嘅餐廳慢慢享用晚餐都係一個唔錯嘅選擇😊湯底揀咗鴛鴦煱,一邊係櫻花蝦龍蝦湯,面層鋪滿櫻花蝦,加上香濃嘅龍蝦湯,所有海鮮放係呢邊就啱晒另一邊揀左養生花膠雞湯,好足料,有雞,花膠,杞子同埋蔬菜,其他肉類會放係呢一邊自助區有沙律🥗及熟食前菜,仲有各式各樣嘅配菜同埋丸類前菜送新鮮刺身拼盤一客➕泰式生蝦配秘制醬汁一客刺身有三文魚、墨魚、劍魚、赤貝、北寄貝、蠑螺片,我比較鍾意鮮甜嘅北寄貝加赤貝,生蝦都好爽口每台會送一客海鮮拼盤,有虎蝦、蟶子肉、墨魚、盲曹魚片,虎蝦好新鮮好好味😋仲有任食美國特選牛肉、特選豬肉、特選雞肉,牛肉好香,唔會韌,豬肉同雞肉都唔錯炸物方面,推介炸蝦同埋雞軟骨串燒肉就比較喜歡牛肉串,薄燒牛舌串同埋金菇肥牛卷 飲品有兩個雪櫃嘅汽水供應,甜品有雪糕加雪條,特別推介海鹽雪糕,粉藍色好靚,仲幾好味添💕

自助區有沙律🥗及熟食前菜,仲有各式各樣嘅配菜同埋丸類

前菜送新鮮刺身拼盤一客➕泰式生蝦配秘制醬汁一客

炸物方面,推介炸蝦同埋雞軟骨串

燒肉就比較喜歡牛肉串,薄燒牛舌串同埋金菇肥牛卷

2021-06-01 624 瀏覽
今日又嚟到大鴻輝食火鍋放題 今次呢一間係喺頂樓嘅廿一前 有別於一般嘅火鍋放題 除咗可以烚吓烚吓之外 仲可以有串燒 炸串 同炸物 再加上佢嘅價錢算平😧 又係一人一鍋 就嚟咗試一試首先有一啲海鮮刺身 種類都幾多 有三文魚同啲貝類 仲有泰式生蝦 味道就冇咩特別😂火鍋湯底揀咗豬骨湯 友人就揀咗番茄湯 湯底都偏鹹😕海鮮拼盤有蟶子肉 盲鰽魚片 墨魚同虎蝦 記得要淥熟先食 個人覺得虎蝦唔夠大隻 蟶子肉又比較韌🥺肉類都比較偏薄身 個人認為豬肉片好食過牛肉片🐷炸串嘅炸粉唔算太厚 灑咗啲辣粉幾惹味 最推介佢嘅炸雞翼🐥串燒有好多款式 不過就燒得比較乾身 最好食嘅係露荀腩肉卷同蔥段豚肉卷🍢炸物比較油膩 唔算太好食🍤甜品嘅雪糕有好多配料可以放上雪糕 非常之好 不過蛋糕就千祈唔好食 好黐牙同好似擦膠咁🍦總括嚟講 呢間打邊爐夠晒平 種類好多好多 連炸物同串燒都有得叫 咁嘅價錢去邊度搵

火鍋湯底揀咗豬骨湯 友人就揀咗番茄湯 湯底都偏鹹😕

肉類都比較偏薄身 個人認為豬肉片好食過牛肉片🐷

炸串嘅炸粉唔算太厚 灑咗啲辣粉幾惹味 最推介佢嘅炸雞翼🐥

炸物比較油膩 唔算太好食🍤

2021-05-26 508 瀏覽
🇭🇰#香港捐窿捐罅記 首次挑戰火鍋之塔💁🏻‍♂️任食火煱串燒🔥旺角兆萬比人叫放題(劣食)之塔,但原來荃灣都有個火鍋之塔,入面有好多唔同嘅火鍋食,今日搵咗家任食火鍋,仲有串燒同炸物食🤤 上到發現仲有個靚景睇,可以睇晒成個荃灣💁🏻‍♂️ 不過如果佢嘅特別湯底唔洗加錢就可以仲抵玩😗 佢個樱花龍蝦湯飲落真係有龍蝦味😗 反而個花膠雞湯有少少鹹🤨-🥘 #任食120分鐘 🥘 ($198)(7/10)一開始每人會送一客魚生同泰式生蝦😲質素正常 都算新鮮👍之後就可以瘋狂叫炸物串燒😛蒽段豚肉卷同燒雞皮都推介💁🏻‍♂️炸物就推介 炸芝士 炸蝦 炸雞都好正 但一定要點去個黑松露蛋黃醬(Aka 神醬)😌 唔夠仲可以任添 身為蛋黃醬promoter 一共添咗5次 😂至於火鍋就可以出去自助吧拎,選擇數量中規中矩 ~ 最鍾意食佢個牛 都幾肥下🤤 而且座位都幾闊落,包你坐得舒服🏃🏻總結來說 去開嗰度玩可以食😀-🎈 荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心21樓B號舖平均傷害:$250好味值:7/10...
🇭🇰#香港捐窿捐罅記
首次挑戰火鍋之塔💁🏻‍♂️任食火煱串燒🔥

🥘 #任食120分鐘 🥘 ($198)(7/10)
一開始每人會送一客魚生同泰式生蝦😲
質素正常 都算新鮮👍

而且座位都幾闊落,包你坐得舒服🏃🏻
總結來說 去開嗰度玩可以食😀
🎈 荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心21樓B號舖
平均傷害:$250
好味值:7/10

2021-05-19 543 瀏覽
係一間令我有衝動想寫食評既餐廳!食咗2個鐘 淨係黎咗每人3碟牛串燒炸物全部最少等20分鐘。嚟唔嚟食,自己諗。野食質素又差到唔知點形容呢篇食評係我等緊嘢食嘅時候寫。又焗。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
係一間令我有衝動想寫食評既餐廳!
食咗2個鐘 淨係黎咗每人3碟牛
串燒炸物全部最少等20分鐘。
嚟唔嚟食,自己諗。
野食質素又差到唔知點形容
呢篇食評係我等緊嘢食嘅時候寫。
又焗
240 分鐘 (堂食)
午餐
2021-05-18 545 瀏覽
真係未食過咁難食既串燒同炸物見到waiter服務唔錯,諗住呢間野都應該ok,湯底正正常常無咩野,自取得正常野,無咩驚喜,肉就得雞牛豬,牛肉最正常,其他無咩特別但佢每枱送既刺身同甜蝦刺身都係無咩味,個阿姐見我地食淨,我話無咩味,唔食啦,佢竟然叫我點汁未有味囉大佬呀,係本身舊野無味呀,點都唔會好食嫁啦!仲有個冰底融得勁快!見佢串燒好似好正,每樣嗌左幾串,點知伏到一個點,你唔會知你食緊既係雞牛定豬,因為都係無味,炸冬菇呀,燒粟米呀,全部都無味,淨係食到成口粉同味精重點黎啦,期待左好耐既金菇肥牛卷d金菇難咬到好似食緊牙線咁,燒到乾晒,一d水份都無!最好食既竟然係炸墨魚丸,因為只係來貨,唔洗經佢調味198一個,仲要加一,真係好後悔黎左,如果100分係滿分,佢係負500分!p.s 唔好信個賣相,真係好難食
真係未食過咁難食既串燒同炸物

見到waiter服務唔錯,諗住呢間野都應該ok,

p.s 唔好信個賣相,真係好難食
2021-05-17 427 瀏覽
中伏!😭😭首先一入去,環境濕濕粒粒。侍應話卡機壞咗只可以比現金我諗住算啦橫掂都book咗,照食啦一開始上牛肉!嘩!係超肥嘅肥牛!唔係雪花喎!係2/3 都係肥,而且上到枱已出水。好似切左好耐咁。佢送嘅次數刺身同埋泰式蝦,都不太新鮮,已出水好明顯佢放咗喺出菜位好耐,可能人手不足好耐都冇人攞上枱!出面放既菜,又爛又霉一人一鍋的話龍蝦湯要加九十幾蚊,但再加湯佢只係加水比你😡甜品只有少量選擇,雪糕機完全唔夠凍,D雪糕製造唔到,好似部機係壞嘅咁😔😔值得一提:服務員態度異常地差,好似唔想做咁!冇下次!幫唔幫自己諗下
中伏!😭😭
首先一入去,環境濕濕粒粒。
侍應話卡機壞咗只可以比現金

我諗住算啦橫掂都book咗,照食啦

佢送嘅次數刺身同埋泰式蝦,都不太新鮮,已出水
好明顯佢放咗喺出菜位好耐,可能人手不足好耐都冇人攞上枱!
出面放既菜,又爛又霉

一人一鍋的話龍蝦湯要加九十幾蚊,但再加湯佢只係加水比你😡
值得一提:服務員態度異常地差,好似唔想做咁!
冇下次!幫唔幫自己諗下
2021-05-16