車仔麵係好多香港人嘅速食快餐,所以我都唔例外,之前出紅磡搵朋友拎野,行過就見到呢間車仔麵店,可能唔係食飯時間,所以人流比較少,於是就走咗入去坐低食!呢間車仔麵店都係先點菜,後付款,再坐低搵位的食或者外賣都可以,呢間車仔麵店比較乾淨企利理!可以自選一款麵類,兩餸起就$25,當然可以另外再加餸,因為我下午都未食飯,所以就點多兩款!我揀咗米粉、咖喱魚蛋、生菜、白蘿蔔、同牛楠,米粉的份量都不少,另外叫多杯凍冰冰的自家制豆漿,豆漿是以密封式包裝,好衛生,味道唔會太甜!牛腩好淋身入味,咖喱魚蛋好彈牙爽口,而蘿蔔都煮得好入味易咬開,生菜好鮮甜爽品!整碗車仔麵份量好夠料,食得岀唔係是非一般車仔麵的用心!讚!

整碗車仔麵份量好夠料,食得岀唔係是非一般車仔麵的用心!讚!