招聘中
$20,000-$30,000
月薪 (面議)

Potluck Eatery

2024-09-17 279 瀏覽
餐廳環境裝潢十分有心思,木質餐桌配上輕水泥風既牆身,播著輕快音樂,令人身心放鬆,餐廳主打西式料理,主打pasta、risotto同各種肉類料理。Set Dinner for Two有齊二人份既餐湯、頭盤、主菜、飲品和甜品,十分豐富。-Soup with Bread是日餐湯係椰菜花忌廉湯,味道較自然易入口,口感綿密creamy。蒜蓉包十分香脆,浸落忌廉湯食滋味十足。-Starter脆炸魷魚柚子雜菜沙律魷魚外皮炸得酥脆可口,魷魚味道鮮嫩同時有咬口,再加上滿滿既柚子粒同酸酸甜甜既沙律菜,層次感十足,是一道不錯既開胃菜。-Main羅勒青醬野菌粗管意粉羅勒青醬香味濃郁,鋪滿松子、芝士碎、蕃茄仔和野菌,整體味道香濃而不膩,粗管意粉輕易掛上醬汁和配料,食用時口感豐富。炭燒法式豬鞍架伴紅桑子汁法式豬鞍令人有驚喜,口感鮮嫩,一點柴既感覺都無,食落十分多汁juicy,有炭燒既香汁,配上紅桑子食令豬肉充滿果香味,甜蜜滋味。-Dessert of the Day每人有一份甜品,可選擇藍莓芝士蛋糕或雪糕,雪糕有抹茶或朱古力口味。-Drink伯爵紅茶英式奶茶

Set Dinner for Two
有齊二人份既餐湯、頭盤、主菜、飲品和甜品,十分豐富。

-Soup with Bread

-Starter