1K
2024-08-10 157 瀏覽
旺角開咗間新嘅西班牙餐廳,除咗有傳統嘅Paella之外更有多款肉類、意粉、前菜、甜點供應。店內環境唔大但座位闊落,令人感覺舒適,而且食物定價親民,適合帶一家大細嚟聚餐。晚市套餐好抵食,有齊前菜、肉、主食同甜品。前菜有凍腸、湯同沙律,三款腸配上芝士,鹹鹹香香十分開胃、湯頭濃郁,飲落順滑、沙律新鮮,鮮甜,細細粉啱啱好。主食有煎焗鱈魚柳,兩塊上,肉質嫩滑,調味適中,而且完全唔油,值得一試。另外有脆皮德國咸豬手,上枱時香噴噴,賣相一流,外層脆身,肉質唔嚡,鹹度啱啱好,must try!澱粉當然唔少得西班牙飯,可以揀要雞肉、豬梅肉或者海鮮。飯帶點口感,都幾正宗,豬肉份量唔少,一人份差唔多。小食有炸魷魚鬚,外層薄身,肉質彈牙、最後以甜點作結,油炸鬼好好味,點埋醬汁啱啱好。

用餐優惠
試食活動