2024-06-20 177 瀏覽
「魚眾不同酸菜魚」開左好幾年,一直都無機會試,今日懶煮飯,索性落街食,打算一試。餐廳座位寬敞舒適,唔算多人,午飯時間選擇都好好多,我哋叫咗兩個餐,同埋兩個小食。蕃茄濃湯鱸魚片個蕃茄濃湯好鮮甜,入口酸酸哋,開胃又醒胃。鱸魚片好滑嫩,啖啖肉。配埋萵筍、豆腐、墨魚丸同米線,真係好滋味!胡椒豬肚雞煲米線胡椒豬肚雞煲好足料,有雞件、紅棗、豬肚同蟲草花。雞件好腍滑,豬肚爽脆,湯底胡椒味濃郁,好暖胃。米線吸晒湯汁,真係好正!麻辣豬耳麻辣豬耳好惹味,豬耳爽脆彈牙,麻辣味好夠喉。口水雞口水雞好嫩滑,雞皮爽脆,配埋個麻辣醬,真係好惹味!凍無糖檸檬可樂凍無糖檸檬可樂好消暑,檸檬味酸酸甜甜,好解渴。菠蘿梳打特飲菠蘿梳打特飲好清新,菠蘿味香甜,梳打水有少少氣泡,好refreshing。魚眾不同酸菜魚嘅菜式真係好有特色,而且味道都好正。環境舒適,服務周到,值得推薦!

蕃茄濃湯鱸魚片

胡椒豬肚雞煲米線

麻辣豬耳
麻辣豬耳好惹味,豬耳爽脆彈牙,麻辣味好夠喉。

口水雞
口水雞好嫩滑,雞皮爽脆,配埋個麻辣醬,真係好惹味!

凍無糖檸檬可樂
凍無糖檸檬可樂好消暑,檸檬味酸酸甜甜,好解渴。

菠蘿梳打特飲