餐廳: 天后站清湯腩
資訊:

2021-09-15 42 瀏覽
早兩日喺The Lohas睇完戲想食個快飯就返屋企~~見到呢間天后站清湯腩好多人幫襯,就入左去試試😋😋🍜清湯牛坑腩河粉 $55✨河粉煮得啱啱好唔會太腍,入口滑溜,清湯亦都唔會太鹹搶味👍🏻👍🏻牛坑腩即係牛肋骨之間既肉,肉味比較香濃,連住少少牛骨軟膏~食落好有口感,唔錯!!一碗仲有5塊添,都幾抵食😏😏我地加左($6)試下佢地既墨魚丸,都幾彈牙~~另外仲有魚蛋、牛丸等既選擇,一個人過黎就唔洗叫多碗淨食啦~~🥟淨鮮蝦雲吞 $43✨雲吞細細粒皮薄饀靚,裡頭有大大隻蝦肉,都幾驚喜❤️❤️一啖一粒冇難度🤣🤣🥠炸魚皮 $25✨炸魚皮既份量好多!炸得乾身唔索油,咬落索索聲,仲一d腥味都冇~~就咁食已經好好味🤤🤤我地仲跟餐用($10)加左枝豆漿飲~~總括呢間餐廳都幾抵食,住康城既朋友可多一樣選擇🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️
早兩日喺The Lohas睇完戲想食個快飯就返屋企~~
見到呢間天后站清湯腩好多人幫襯,就入左去試試😋😋

🍜清湯牛坑腩河粉 $55✨
一碗仲有5塊添,都幾抵食😏😏
我地加左($6)試下佢地既墨魚丸,都幾彈牙~~

🥟淨鮮蝦雲吞 $43✨
雲吞細細粒皮薄饀靚,裡頭有大大隻蝦肉,都幾驚喜❤️❤️
一啖一粒冇難度🤣🤣

🥠炸魚皮 $25✨
就咁食已經好好味🤤🤤

我地仲跟餐用($10)加左枝豆漿飲~~