2021-11-29
星期日同朋友去中環行街,朋友帶左我黎中環依間新既素食西餐~餐廳環境簡潔清新我地叫左一個2人套餐~ 套餐有一個前菜前菜可以選沙律或者素帶子~ 我見素帶子咁得意忍唔住叫黎試下主食分別有2麵食2pizza 可以4選2 麵食有豆腐擔擔麵,牛肝菌味增意大利粉,青醬野菌pizza 同埋蕃茄綜合蔬菜pizza可以選~ 由於未試過味增意大利粉我地決定試下,同埋要左蕃茄綜合蔬菜pizza share 食套餐仲有餐湯,甜點同埋$38蚊以下飲品2杯前菜香煎素帶子係菇類加番茄粒粒醬配脆脆卷~ 一啖咬落去香脆香口,口感豐富,味道配搭適而是日餐湯係蘑菇湯~ 個蘑菇湯非常美味,有椰香味,估計是用了椰汁🥥一起煮牛肝菌味增意大利粉味好特別,味增落左意大利飲中或炒麵,牛肝菌炒得好香口綜合蔬菜pizza非常香口美味pizza皮外脆內淋!素cheese 同新鮮小蕃茄配搭得宜我地叫左蘋果肉桂薑茶~ 好多蘋果粒粒配埋肉桂薑茶一齊飲好暖胃同入味🥰
我地叫左一個2人套餐~ 套餐有一個前菜
前菜可以選沙律或者素帶子~ 我見素帶子咁得意忍唔住叫黎試下
主食分別有2麵食2pizza 可以4選2
套餐仲有餐湯,甜點同埋$38蚊以下飲品2杯
綜合蔬菜pizza非常香口美味pizza皮外脆內淋!
素cheese 同新鮮小蕃茄配搭得宜