2018-07-19 325 瀏覽
依間餐廳長期搞緊個週年優惠,加十蚊可以揀多半隻雞或者一條黃立倉,所以長期吸引左我幫襯,而且味道重要高質數,真係不得了😁佢地主打咖哩,每次黎話唔叫咖哩叫其他,最後都係叫左咖哩😅,今次一共就叫左咖哩蝦、肉片炒西蘭花,當然加十蚊要埋條倉魚😁XO醬肉片炒西蘭花份量十足,味道剛剛好,好香好夠味,唔會太咸👌🏻咖哩什菜蝦球平時食開肉,但叫左肉片,咁咖哩就叫蝦啦,而佢蝦都唔少,不過咁岩又好多西蘭花⋯重點個汁送十碗飯我都可能食得晒!夠香夠味微辣🙈👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻豉油蒸黃立倉條黃立倉係細條左少少,但加十蚊黎講,佢係好足夠有突,肉質較實,剛好依條好有鮮味,係現場已讚不絕口了👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻每個餸包一杯野飲同一碗飯總共-140HKD真係抵到不得了飽到不得了!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

XO醬肉片炒西蘭花

份量十足,味道剛剛好,好香好夠味,唔會太咸👌🏻

咖哩什菜蝦球

豉油蒸黃立倉