2013-04-14 66 瀏覽
呢一日同屋企人行街, 諗起想食越南野, 不過金百利的又食到悶見呢間評價都幾好, 於是就試一試門口見有好多食評推介, 而且有兩個大舖位, 睇黎都撈得幾掂, 不過價錢又唔係特別貴一行四個人, 見到有二、四、八人餐的選擇, 不過計過條數同埋想食的野, 都係散叫化算.我地叫左生熟牛肉湯河, 牛油雞翼, 咖哩雞(跟法包), 椰青焗海鮮飯, 香矛豬扒飯每一樣的味道都幾好, 份量唔算細, 以上幾樣四人share剛剛好牛油雞翼的蒜蓉味好強, 食落口有點油, 我諗乾身少少會更好椰青焗海鮮飯, 相信佢唔係重用, 因為每order一份佢都會跟返一杯椰青水, 入面亦好夠肉不過海鮮飯用料就一般般埋單唔使四百, 合理, 亦對佢其他菜式有興趣可以再去
見呢間評價都幾好, 於是就試一試

牛油雞翼的蒜蓉味好強, 食落口有點油, 我諗乾身少少會更好
不過海鮮飯用料就一般般

埋單唔使四百, 合理, 亦對佢其他菜式有興趣
可以再去
題外話/補充資料: 生熟牛河一般會連青檸同辣粉, 不過佢上時唔會跟埋, 叫店員就會畀 店員的服務好好, 入座時仲有一個籃畀大家放袋, 值得一讚
2013-04-01
10 分鐘 (堂食)
  • 牛油雞翼