2023-07-03 1741 瀏覽
今日東涌行完Outlet後,順便就去酒店食埋dinner buffet,今次主題係日式廚師發辦既Omakase,三百幾蚊就食到,認真抵 去到7月31日咋 🙊🙊有即場烤生蠔、煎串燒,隻隻生蠔睇落去都好肥美,至於串燒方面,最欣賞京蔥牛肉串,肉質又嫩滑,又juicy👍除左燒烤類,自助餐仲有沙律、壽司、刺身、長腳蟹、凍肉、日式熟食等等既食物。至於飲品類,種類不多,有蔬果汁,茶同咖啡,幾吸引我既係青瓜蘋果汁,佢係用啲樽仔裝住,食左咁多燒肉後,飲返幾啖都覺得少啲罪惡感🤣最後,就係我最中意既甜品區,有成三十幾樣,有中式糕點,西式蛋糕,糖水,窩夫,棉棉冰,雪糕及生果。榴槤慕絲、酥皮窩夫同埋牛奶布甸最好食,來來回回都拎左幾轉 😋😋如果想食omakase, 但預算唔係好多既話,依家算係唔錯既選擇地址:東涌文東路51號諾富特東薈城酒店大堂

除左燒烤類,自助餐仲有沙律、壽司刺身、長腳蟹、凍肉、日式熟食等等既食物。

地址:東涌文東路51號諾富特東薈城酒店大堂