2010-04-09 6 瀏覽
Lunch 去左花滿樓食飯, 好抵哦!$45-$50一個餐, 有湯, 有點心, 有碗粉/炒粉, 有甜品。我地4個人揀左3個餐, 但最後都食唔晒。湯有例湯(煲老黃瓜), 好味, 好似媽媽煲一樣。/ 酸辣湯, 對我黎講太spciy。點心(有燒賣, 紅油炒手, 粫米雞. 鳳爪, 牛肉球)我地要左燒賣, 粫米雞同紅油炒手, 好味, 諗住佢地唔係酒樓d點心一定唔太好, 原來又錯哦, 同酒樓有得比呀! 燒賣仲好大粒蝦tim! 紅油炒手就必食。而主菜叫左干燒依麵, 湯年糕, 嫩雞煨麵。干燒依麵, 唔油, 大大碟, gd~湯年糕, 好咬口, d湯好鮮甜,好清。Gd~嫩雞煨麵, d湯同湯年糕一樣, 正! D 麵好幼滑, 清淡唔肥膩, 岩晒減肥人士。Gd~最後甜品叫左2個豆腐花同一杯豆漿。咁鬼多野食, 都係$45一個餐, 好鬼抵!我地有優惠咭免左加一, 仲抵! 我要再黎。
Lunch 去左花滿樓食飯, 好抵哦!
我地4個人揀左3個餐, 但最後都食唔晒。
點心(有燒賣, 紅油炒手, 粫米雞. 鳳爪, 牛肉球)
而主菜叫左干燒依麵, 湯年糕, 嫩雞煨麵。
干燒依麵, 唔油, 大大碟, gd~
湯年糕, 好咬口, d湯好鮮甜,好清。Gd~
最後甜品叫左2個豆腐花同一杯豆漿。
咁鬼多野食, 都係$45一個餐, 好鬼抵!
我地有優惠咭免左加一, 仲抵!
我要再黎。
2010-04-09