2022-08-23
喺附近staycation 見呢間近近地就黎試下 ✨酸菜魚配菜飯+凍檸水 $68+$5$68 黎講魚份量都正常 不過就冇乜魚味 湯底夠酸但唔夠辣 其他料有豆芽同薯粉因為個湯底唔夠味所以都係普普通常 因為個湯底唔夠濃味所以送飯撈飯都冇咁正✨水煮牛肉配紅薯粉熱檸茶 $61+$3呢個好抵食!👍👍 牛肉有牛味得黎又唔韌 湯底夠辣夠濃味 平時食三小嘅我覺得辣度啱啱好 佢都係有豆芽同紅薯粉做配料 不過呢個索晒啲湯嘅味就好正🤤🤤🤤 配紅薯粉個湯底酸酸辣辣 啲薯粉都好韌 總括黎講呢度比平時嘅酸菜魚餐廳多選擇 可以配白飯/菜飯/擔擔麵/紅薯粉都得 不過就冇得揀辣度 而且價錢真係好貼地👍 喺灣仔咁嘅價錢食到呢個質素cp 值好高 尤其係個水煮牛 仲要呢度唔收加一又包埋飲品 環境都唔錯 冷服夠晒 而且有個卡位比你坐得舒舒服服慢慢食 不過要小心灣仔有另一間分店 約朋友嘅時候講清楚啲 唔好去錯🥲味道❤️❤️❤️💔抵食❤️❤️❤️❤️💔服務❤️❤️❤️環境❤️❤️❤️💔💰午餐人均~$70✅再幫襯
✨酸菜魚配菜飯+凍檸水 $68+$5
✨水煮牛肉配紅薯粉熱檸茶 $61+$3