2024-07-13
.呢日去咗北角做嘢🫡咁啱經過一間好簡潔Cafe☕️吸引咗我入去食個tea🥘裝修以白色為主既風格🤍樓底幾高‼️空間感十足💯有窗邊位都有卡位又有中間的長枱位🖖🏻唔同位置打卡都有唔同嘅feel🤭煙三文魚牛油果🥑班尼迪克蛋🥚廚師用心❤️製作咗兩朵玫瑰花形既煙三文魚💕牛油果班尼迪克蛋🥚份量都好大份都夠食👍🏻一切落去,蛋汁完全係流心咁流出‼️口感好豐富!仲有好fresh既沙律菜做伴菜👍🏻☕️熱mocha 朱古力咖啡🍫一向都飲唔到咖啡嘅,我比杯拉花咖啡吸引咗😆真係好靚‼️即刻打卡💯朱古力既香濃,好好飲!必試特色拉花咖啡/飲品,呢度嘅咖啡師曾獲得拉花大賽冠軍🏆@Pause__It📍 Pause It (北角)北角炮台山電氣道183號友邦廣場地下18號舖#pauseit #pauseithk #咖啡拉花 #打卡咖啡店 #coffeehk #foodie #育兒親子樂
煙三文魚牛油果🥑班尼迪克蛋🥚
☕️熱mocha 朱古力咖啡🍫
@Pause__It
📍 Pause It (北角)
北角炮台山電氣道183號友邦廣場地下18號舖