“粟米湯雞絲拉麵” 因給小朋友食將麵與湯分開, 麵會夾到店提供的碗內, 其他分店夾出來的麵足足有一碗滿的, 但東港城分店夾出來的麵足足少1/3, 小朋友在其他分店食一碗麵已足夠飽, 但在東港城分店一碗麵都唔飽. 另, order一碟 “韮菜花牛肉卷”上枱時賣相超差, 我並非要求如menu上相片的賣相, 但都不至於混亂到好似其他人食剩的, 照舊是一碟6件, 但每件長度不一, 一件韮菜長度有的長到約6cm(只是韮菜長,並非牛肉長), 有的短到約2cm(牛肉比韮菜再短), 好似有一至二條稍為正常, 即時已找一個似係店長的男人(服裝跟其他侍應不同)反映, 我同佢講在其他分店食不是這樣的, 佢話係咁, 要就番個長度而切, 我強調在其他分店食不是這樣的, 佢都係重複答我係咁, 跟住佢用背對住我没有再理我(佢對住部order食物的電腦入機), 我話反映吓意見啫, 佢一句唔好意思的話都没有, 就咁就行開咗, 估唔到會如此對侍顧客.

2010-07-24
  • no