2018-04-26
有朋友推薦上環呢間小店, 於是上呢間餐廳既FACEBOOK (MOMO) 睇睇有咩食啦, 原來由老闆係80後年青人, 米芝蓮及酒店廚師出身, 睇D相食物質素同擺盤都幾靚!!!餐廳主打西餐, 裝潢走工業風, 大約可以坐20位客人而且好多狗狗既相同擺設, 睇黎老闆好鐘意狗狗!於是決定同幾個朋友星期六晚上去左食飯! 一去到員工好有禮貌帶入座, 主動成日加水, 咁我就唔洗成日叫人加水!我地4人叫左特別推介-海鮮意粉SEAFOOD PASTA (餐牌冇架, 記得問店員), 我地4個都話勁好味啊, 下次去一定要再試!仲叫左個帶子海膽意粉, 帶子好大粒啊! 可以見到食物質素高, 出品用心!!老闆親自行出黎推薦波士頓龍蝦PIZZA, 個PIZZA餅係老闆自己整架, 新鮮加薄脆, 大推!!!!食物出品好用心, 擺盤靚靚, 食得又影得, 黎緊有朋友生日可以係呢到包場WOOOO!!! 食得多集團式餐廳, 原來小店出品都唔差, 要多D支持下自創企業先得^^
餐廳主打西餐, 裝潢走工業風, 大約可以坐20位客人而且好多狗狗既相同擺設, 睇黎老闆好鐘意狗狗! 於是決定同幾個朋友星期六晚上去左食飯! 一去到員工好有禮貌帶入座, 主動成日加水, 咁我就唔洗成日叫人加水!