2024-09-20
劉興記開到嚟上環點可以唔試吓佢‼️ lunch比我想像中冇咁多人 勁驚要排長龍😂🦖超驚喜竟然有豆漿任飲 試左佢嘅豆漿勁好飲💯‼️❣️皇牌SI:招牌上海排骨菜飯+生煎包一隻 $54呢個價錢真係橫睇掂睇都咁平🤪 以為佢咁出名會貴少少🥹 本身以為佢嘅排骨係滷排骨 原來係炸嘅😆 份量超大 我係完全食唔晒打包第二餐🙂↕️排骨好厚唔會好韌 亦都唔係加咗鬆肉粉嗰隻假🐖 睇住佢即刻炸食嘅時候可以加啲醬汁更惹味✅好耐冇食過菜飯啦🥬 都係要攝取下啲蔬菜😂 煙靭嘅飯盒中間食到爽脆清甜嘅清江菜係唔錯👍🏻仲要搭咗隻生煎包真係勁飽肚😂 爆汁嘅程度極高要好小心食💦 好高質真係超級平民嘅 comfort food🦫🥰 肉汁好濃郁🐖❣️皇牌 S2 :蔥油雞扒拌麵+生煎包一隻 $54+10加$10轉咗拌麵 但覺得菜飯更出色‼️ 蔥油雞扒原來都係炸 超級大份幾滑🐓 拌麵好夠味 但又唔係好鹹~面嘅質地出色 超級煙靭 好似沾麵咁♨️加埋粒生煎包真係幾肚餓都食得飽😂❣️豆漿任飲係嗌滿$60或者套餐就有得任飲 cls💯 豆漿第二道冇飲過呢隻味 豆味濃又唔會太甜 又夠滑冇渣👍🏻 夠膽講係飲過最好飲嘅豆漿🥹 我應該有一半都係豆漿飲飽😂
超驚喜竟然有豆漿任飲 試左佢嘅豆漿勁好飲💯‼️
❣️皇牌SI:招牌上海排骨菜飯+生煎包一隻 $54