2023-10-19 26 瀏覽
經過太子發現有間外賣店,門面乾淨利落,主打重慶酸辣粉,麻辣燙等,同時亦有多款港式小食,例如牛雜、魚蛋燒賣、生菜魚肉,一定有款適合你食,整體價錢親民而且地點方便,可以一試👍🏻先講呢度嘅招牌菜,酸辣粉感覺好正宗,辣得過癮又酸得開胃,搭配多款常見配料,另外再加咗酸豆角,撈埋一齊領導整體層次同口感更加豐富~ 天氣轉涼,食返碗酸辣粉暖身,過過癮就啱晒啦!麻辣燙可以按個人喜好選擇辣度, +$10 可以要薯粉,麵條滑溜Q彈牙,好掛汁、另外加咗啲丸子,有腸仔、芝士丸,蟹粒丸,木耳、海帶、手打牛肉丸、香菇貢丸、芝士腸、墨魚丸同魚蛋,幾吸汁,感覺開胃🤤小食要咗經典嘅碗仔翅,足料之餘口味溫和,早知要個大嘅😂 之後有牛雜,清得幾乾淨,有牛腩、牛腸、牛肚、牛肺同蘿蔔,可以加辣,但唔加就更能食到牛嘅香氣~