2009-07-09
男朋友帶左我嚟呢度食飯, 佢話不如我請你食住家菜啦, 我俾佢嚇親, 以為佢自己煮, 又或者搵第個女人煮笑就講完, 講番食物, 住家菜標榜係無味精的製作, 也吸引了平時食慣味精的我的注意, 因為食得太多味精, 個人都唔舒服, 之但係喺出面食飯, 食到味精就在所難免的了我地兩個人, 但係都叫左好多嘢食, 例湯係葛湯, 可能無味精, 味道唔算好濃, 不過火喉就夠了, 所以飲的時候唔會覺得好濁, 阿麻雞係男友大力介紹, 話好好食, 我就覺得一般, 因為唔係好鍾意食麻油, 食到我條脷都痺了仲有一味莧菜雙蛋就清清地, 幾啱我, 有皮蛋同咸蛋, 浸落莧菜湯食幾好食, 肉餅都唔錯, 有種咸香的味道, 幾好, 無味精都有咁嘅味, 合格有餘了唔夠喉再要多個蒸水蛋, 叫完有點後悔, 因為最後食唔哂, 但試過蛋係蒸得幾滑的!服務好好, 侍應好親切, 仲好有禮貌, 俾到我舒服的感覺!
服務好好, 侍應好親切, 仲好有禮貌, 俾到我舒服的感覺!