餐廳: 意樂餐廳 (秀茂坪商場)
資訊:

晏晝去咗呢度食飯,都輕鬆有位😁午餐佢有好多選擇,而有部份就配有餐湯,有啲就冇🤔餐湯唔算好特別既幾點堂。日式肥牛炒烏冬我揀咗呢個烏冬,因為朋友話次次黎食都係食依個,所以我都好自然試下佢😎又真係幾入味😆唔係好多肥牛,份量亦都唔算多,但個味同埋個硬度岩岩好😎上面亦都有啲木魚絲同雜菜,幾夾👍🏻下次黎食應該會再揀依個👍🏻配餐我揀左凍奶茶,就真係冇乜味道,稀左啲,唔合格😖蒲汁時蔬白汁雞扒焗珍珠飯而我朋友揀咗依個都幾好特別,係鴛鴦汁,但係我冇試過所以就唔評價
晏晝去咗呢度食飯,都輕鬆有位😁

日式肥牛炒烏冬

下次黎食應該會再揀依個👍🏻
配餐我揀左凍奶茶,就真係冇乜味道,稀左啲,唔合格😖
日式肥手炒烏冬

蒲汁時蔬白汁雞扒焗珍珠飯