2022-10-01 8 瀏覽
再訪呢間以雪耳為主題嘅小店,今次除咗飲品仲試埋佢哋嘅雪糕同埋吐司☺️⭐️蘭王蛋芝士煙肉厚吐司 ($68) ❤️7.8一睇個組合就知一定唔會唔好食🤤 芝士加煙肉已經好香口,點埋啲蛋黃汁真係冇得輸!! 不過要趁熱食,同埋如果煙肉再脆身啲就更好喇🙊⭐️自選奶酥厚吐司厚吐司 ($32) ❤️8.5呢款吐司性價比幾高!! 可以自選兩款口味嘅奶酥,而我哋就揀咗英式伯爵茶香橙同埋小山園焙茶~ 兩款都好香茶味😍 特別係焙茶味比想像中濃💕 值得一讚嘅係嗰層奶酥 都搽得好厚身👍🏻 所以食得超滿足🥰⭐️洛神草莓滋養雪糕 ($48) ❤️8.0雪糕奶味濃郁,食落較挺身,下面仲有草莓果凍同雪耳,好豐富☺️ 不過草莓醬對我嚟講偏甜~ 如果可以少甜啲啲就更好喇~⭐️熱情果滋養梳打 ($24) ❤️8.0呢款雪耳梳打飲落好清新,又唔會太甜,行完街飲就啱曬👍🏻不過如果啲雪耳細塊啲就好喇, 會更方便用飲管飲到🙈

⭐️蘭王蛋芝士煙肉厚吐司 ($68) ❤️7.8

⭐️自選奶酥厚吐司厚吐司 ($32) ❤️8.5