2024-12-02 1028 瀏覽
尋日終於約到個frd嚟到極尚大瀛喜啦😋😋,中學之後真係愈嚟愈難約。入到去坐都未坐暖已即刻掃Code 落咗盤刺身,我嚟個刺身狂魔,對住呢盤咁靚嘅刺身真係流曬口水💦🤤我重點大推甜蝦,唔好睇佢細細隻,食落去真係超甜,另外就係帶子,大大粒好厚肉,最後就係必食嘅三文魚,重要咁岩抽中腩位 超幸福,仲有個泰式虎蝦,超開胃,不過餓到唔記得打卡。食完涷野就到熱食,鐵板鵝肝,無得輸,超大舊之餘仲要幾乎入口即溶😱,最後食咗3舊先收手。之後就係炸物🤩🤩炸鮮奶超濃味,仲有芝士年糕好煙靭,不過真係記得睇熱,因為係流心嘅!!燒生蠔🦪🦪都係大大隻,配埋啲醬汁好惹味同埋行出去飲品櫃附近見到有個新出嘅枝竹羊腩煲,即刻試試佢,啲羊腩超淋,而且仲要索晒啲汁!!!最後當然就係甜品時間🧁🧁,任食Häagen-Dazs唔洗多講,最特別係有個楊枝甘露小丸子,真係同出面嘅糖水舖有得揮!食到飽晒,埋單大約每人300蚊到,算CP值幾高。

之後就係炸物🤩🤩

燒生蠔🦪🦪都係大大隻,配埋啲醬汁好惹味

食到飽晒,埋單大約每人300蚊到,算CP值幾高。