2023-02-28
見時代廣場呢間餐廳做緊lulu pig 嘅主題,非常之得意,所以就嚟試下!一坐低,店員就拎咗啲前菜俾我哋食!溶化朱古力朋友揀咗呢杯溶化朱古力,除咗賣相非常吸引外,朋友話味道都非常之好,有好濃郁嘅朱古力味!濟州綠茶鮮奶 呢款飲品嘅綠茶同鮮奶嘅比例啱啱好,成日好驚啲飲品沖到好甜,但呢杯就絕對唔會!韓式炸雞 - 醬油蒜頭口味嚟到梗係要試吓佢哋嘅炸雞,醬油蒜頭口味真係好惹味,啲皮炸到好脆但入面嘅雞肉都好嫩滑,仲有薯條配埋,正!傳統紫菜包飯紫菜包飯有好多蘿蔔同埋青瓜絲,感覺非常清新,岩哂我!泡菜炒五花肉蛋包飯蛋包飯上枱嘅時候,店員會喺你面前切開,賣相真係好吸引呀,配合埋泡菜五花肉,味道又幾夾!烤朱古力棉花糖呢個甜品真係非常之邪惡,棉花糖烤到外脆內軟,加埋個威化餅底,真係好好食!今次真係食到非常之飽,下次先再試埋其他嘢食啦!
一坐低,店員就拎咗啲前菜俾我哋食! 溶化朱古力
朋友揀咗呢杯溶化朱古力,除咗賣相非常吸引外,朋友話味道都非常之好,有好濃郁嘅朱古力味! 濟州綠茶鮮奶
韓式炸雞 - 醬油蒜頭口味
嚟到梗係要試吓佢哋嘅炸雞,醬油蒜頭口味真係好惹味,啲皮炸到好脆但入面嘅雞肉都好嫩滑,仲有薯條配埋,正! 傳統紫菜包飯
紫菜包飯有好多蘿蔔同埋青瓜絲,感覺非常清新,岩哂我! 泡菜炒五花肉蛋包飯
蛋包飯上枱嘅時候,店員會喺你面前切開,賣相真係好吸引呀,配合埋泡菜五花肉,味道又幾夾! 烤朱古力棉花糖
呢個甜品真係非常之邪惡,棉花糖烤到外脆內軟,加埋個威化餅底,真係好好食! 今次真係食到非常之飽,下次先再試埋其他嘢食啦!