2018-07-09 2442 瀏覽
小秘書第一次嚟到「Wolfgang's Steakhouse」,大致上感覺唔錯,首先要讚嘅係餐廳員工,男男女女都笑容滿面,大家比我嘅印象相當好 💯 只可惜餐廳安排我哋坐咗喺一個無咩冷氣到嘅角落,小秘書咁啱又病病地,搞到前段大部份時間都要拎住個餐牌嚟撥涼😅嚟幫襯得steak house,主菜少不免都會係肉同肉🐮 小秘書雖然都係啱啱去睇完醫生先出嚟,但係眼見👀面前一盤盤美食,又點會忍得住口🤤 全晚我最欣賞係佢嘅 Porterhouse Steak ,牛排上枱嘅時候仲喺個碟上面烤緊,粉紅色嘅🐮牛排充滿肉汁,混埋啲creamed spinach一齊入口... 絕配!其次就係個🦀蟹餅亦相當出色,一刀切落去濃郁嘅海鮮味已經攻哂出嚟💨💨💨 一層薄薄嘅脆皮包住啲蟹肉同配菜,口感亦非常好❤️... 大家睇到呢到,係咪都好想去「WolfgangsSteakhouse」試吓呢😉 小秘書 絕對唔介意陪大家再去試食㗎🤣🤣

2018-06-19
慶祝紀念