2024-08-07 150 瀏覽
🤩呢排都幾受歡迎嘅餐廳 元朗開咗分店 經過見到唔洗大排長龍等位 可以有機會試下✌🏻呢度最出名就蟹粉系列😍 當然要試😋🤗蟹皇生煎包 $18/隻上網已經做過功課 知道係會爆汁🤭 所以都等佢哋靜止咗一陣先敢食 😍蟹粉味道濃郁 油感雖然邪惡😈 但蟹味充滿味蕾 好滿足🥰 必食🙌🏻🤗招牌擔擔麵 $42湯嘅味道唔算太濃 唔會過咸 👍🏻麵質柔軟 肉碎+櫻花蝦兩個味道 增加咗擔擔麵味道嘅層次💛 不錯👍🏻🤗麻醬手撕雞絲粉皮 $35鍾意濃稠嘅麻醬口感 好啱我口味😚 粉皮口感順滑 唔會太薄 唔會好易夾爛 質感不錯👍🏻 將雞絲 青瓜絲+麻醬撈埋一齊食 味道濃郁 而青瓜絲又有清爽嘅感覺 夏天熱焫焫☀️ 呢個雞絲粉皮食落真係特別開胃😋🤗手工豆沙窩餅 $28外層酥脆 中層有軟糯口感 最入面紅豆餡口感綿密 又唔會太甜👏🏻🤗低糖豆漿 $8惠顧套餐或滿$60 🤩可以無限任飲低糖豆漿 💁🏻‍♀️不過只限堂食

🤗蟹皇生煎包 $18/隻

🤗招牌擔擔麵 $42