2019-11-17 277 瀏覽
xx食左咩xx排名分先後由最好食開始講♥️#松露白醬蟹肉味可頌 $26 👍屯門店限定~始終係排隊店,面包現烤即賣即吃,非常好食。明明就係沙律醬蟹柳牛角包,不過如果加杯咖啡做早餐真係一流。可惜為享最佳風味,建議立即食用。#朱古力可頌 $18 ⭐️米奇推介~朱古力味應該係我有可能再買的唯一口味,我擺到第二日夜晚食都仲好好味,可頌烤之前已經加左朱古力粒,不多不少,不油不膩,一次食兩個不是問題。#雪花檸檬 $18~原味可頌表面塗上微酸甜的檸檬糖漿回烤,味道不錯,不過得食到一半我爸八卦拎左來食,所以我唔太記得咩味,哈哈。#炙燒明太子 $18~不過不失,呢個味唔會再試,佢係將個牛角包中間切開,搽一層好薄的明太子牛油,牛油係幾香,但可能對明太子太有幻想,所以有啲失望,不如整蒜香牛油可能仲正。#覆盆子奶酪 $20~越期待越失望,覆盆子奶酪超少,我同家姐一人一半,我果半幾乎係冇餡,家姐表示唔好食。xx食後感xx現烤牛角包真係好好食,只係價錢唔平,店鋪單一只買牛角包,感覺唔會堅持到好耐,如果加售飲品,變成輕食店,個價錢比較令人接受。...
xx食左咩xx
排名分先後由最好食開始講♥️