個次同埋3個FD去食野,見到有間清湯腩咁多人掛隊咪諗住去睇下係唔係真係咁好食啦。去到排隊,排左差唔多10分鐘之後就入到坐啦,咁就諗住叫野食,突然我個FD同我講話有人抄牌,咁我好正常即刻沖出去啦,後來番到黎.我問佢點解會見到有人抄牌,原來係有部電視機睇到出面泊車既情況,好彩有得睇住....如果唔係今餐就好溶啦....講番食個方面啦,我地成班人叫左四碗野,分別有雲吞麵,柱侯牛腩加牛根,七寶麵同埋招牌麵呢四碗真係好正,特別係雲吞,因為我本人就唔食得蝦,而呢到既雲吞雖然無蝦,但係就好好食,食完之後仲叫多左碗淨雲吞下次如果經過一定會會再食雲吞,同埋下次麵就可以試下招牌麵,因為我見到好似幾多野食

2011-09-11
10 分鐘 (堂食)