2021-04-07 666 瀏覽
好耐無打冷!想話同兩位朋友來個豉椒炒蜆、鵝片再來杯啤酒🍻敘敘舊☺️夜晚7點半左右來到,坐滿人!卑咗張開係後巷嘅細枱我哋坐!開頭都唔覺有咩問題,打冷係甘㗎啦😀點知除口罩吃耶就知奶耶後巷嘅廁所加上地下嘅污渠,一邊吃一邊傳來陣陣反胃惡臭🤢🤮,餐廳伙記隨手就將水倒落本來塞滿垃圾污水嘅渠到😵然後d水彈咗落我個袋到😖常件事好惡夢下🙄都唔知有無彈埋落d耶食到,翻到嚟無屙都算係甘🥲想講個個位真係唔開得枱囉😑😑望下又無多出嚟嘅位可以轉😥嗌咗個薯仔牛柳粒,8點落單,等到9點先嚟😑見d伙記甘忙又唔太好意思催,嗌個白飯,等半個鐘都唔嚟,結果係要催先卑我🥲都未吃過切到甘細粒嘅牛柳粒,唔知佢炒定炸,定炸完再炒啦,又乾又硬,咩口感都無曬😓個廚房真係好唔掂下個脆皮炸大腸就好少少,碟滷水鵝片就不錯,所以估計佢其他滷水嘅菜式應該會比小菜好🙂小菜個d我下次都係去翻大排檔吃把啦結論係:無下次!等足一個鐘先上菜嘅效率仲要唔係好吃😓

結論係:無下次!等足一個鐘先上菜嘅效率仲要唔係好吃😓