2006-11-13 3 瀏覽
11 November 2006 (Sat) - 飲茶同屋企人黎飲茶,本想落樓下娉珍樓,但勁多人,要等半個鐘,上黎見唔駛等位,梗係照入啦,入面仲要冇乜人,我真係唔明白,唔通呢間嘢好差既?但係食落又唔錯吖,連service都算好...我哋四個人ordered 咗7樣嘢:叉燒腸粉,方魚肉碎粥,凍烏魚半條,麻蓉流沙飽,炸油粿,日本荳苖,滷水魷魚!除咗麻蓉流沙飽之外,全部都係我哋鍾意食既嘢,尤其是凍烏魚同炸油粿,都係我哋由細食到大既喜愛食物,爸爸都好鍾意食架!呢度既食物唔錯,爸爸都好鍾意,最抵死我哋喺度影相既時候,有個搞笑既waiter主動走埋黎話幫我哋影,又話自己最叻幫人影相,我覺得呢度幾好,環境又靚又乾淨,食物亦幾好,希望佢會多啲人幫襯啦!
11 November 2006 (Sat) - 飲茶