2022-08-15 198 瀏覽
朋友上個月同我慶生帶左我去旺角呢間樓上cafe 印象中之前都好多人去打卡 享受摩洛哥風情 室內好用心整左個迷你沙灘 🏖️真係要除鞋入去架🤣 仲投射左d海浪🌊入去 室外都有打卡位!最可惜係我地夜晚去 無lunch menu個招牌軟殼蟹咸蛋黃忌廉意粉🍝🥺希望會加返落all day menu🥲.火焰白酒煮藍青口 . $128上枱就幾吸引 打卡之選 火焰幾吸睛 青口數量都唔少 不過唔算大隻 食落無沙 有濃郁酒味 再加d蒜 小辣. 香辣蒜片聖子辣肉腸橄欖油吸管粉 . $138賣相一般 橄欖油落得幾多 所以食到成嘴油 唔知係咪煙燻過 食落d辣肉腸好大浸煙味😂😂少誇張 都幾辣 唔推介. 炸薯條(咸蛋) . $62薯條炸得幾脆 好熱好新鮮 如果加多啲咸蛋碎係面會好啲 感覺好似琼住左係個表面 薯條仲有得揀黑松露 wasabi同蜜糖芥末. Tiramisu . $80個個都叫嘅甜品 一拉起張膠片 d cream就熔岩咁湧落嚟 igable 好滑嘅cream 好重奶味而且咖啡味都濃郁 baileys恰到好處 👍🏻食物無想像中吸引 環境deco係幾有心 同朋友飲野傾計唔錯

.火焰白酒煮藍青口 . $128

. 香辣蒜片聖子辣肉腸橄欖油吸管粉 . $138