2020-02-23
之前訂左蛋糕今日去攞,下晝4點去到唔見有人係舖度,由於我趕時間, 於是問下舖頭旁邊其他嘅店員知唔知個staff去咗邊,佢哋都話唔清楚, 由於店舖個電話係一個手提電話號碼, 我唯有嘗試打電話過去睇下會唔會有人接聽, 於是果然我只係聽到店舖有電話響…… 而一直都唔見有staff返嚟…… 店鋪淨係放左兩個牌,一個話行開咗叫客人等一陣再返嚟,一個就話係午飯時間…… 我諗冇理由四點幾先食飯㗎,諗住佢可能去咗洗手間或者行開左,過一陣返嚟喇於是我唯有去過洗手間,再返嚟睇下啦,都係冇人……咁我去citysuper行兩個圈啦,都冇人…正準備放棄之際終於先返黎, 雖然最後都攞到個蛋糕但係真係即到一肚氣…上公司個網又淨係得分店電話, 打極去分店都冇人聽有冇人, 等半個鐘都唔知嗰個人幾時返, 本身個蛋糕又唔係平仲要我嘥啲咁嘅時間! 有冇總店電話投訴都唔知可以去邊。建議真係放飯都寫埋俾人知你放飯由幾點到幾點會冇人係度,等客人有個預算幾點返黎。行開都可以寫大概幾多分鐘咁,唔好乜都冇,4點幾仲放緊lunch?仲要唔知等幾耐先見人!蛋糕係唔差的,但唔係驚為天人咁好食囉,但咁嘅服務真的令我不會再幫襯!