2019-03-15 707 瀏覽
收工約左朋友吹下水,原本打算去茶記,但又吾坐得好耐,所以就提議落bar。。。其實我都好少落bar,因為我都吾飲酒🍻。。。今次都係朋友帶我過泥,佢話呢間bar坐得舒服,食物都好食,又吾好多人好嘈,可以慢慢吹下水我地9點半過到去,可能仲係算早🤔🤔笑🤣,人吾算好多,三四枱甘。。點左杯雜果賓治同店員推薦既lemonade 加薄荷葉。。清清地,入口好fresh ....脆皮豬手:🐷呢個好好食!係呢度既招牌菜。。係原隻豬手斬件上,個皮係嫩脆!真係咬落去鬆化咖!肥瘦均匀,肉好juice。加上吾會過份醃制,所以係食到豬味咖!同最中意帶住小小嫩骨,所以好食!四重芝士pizza:🍕個店員推介呢個pizza入面有4種吾同芝士,所以味道好特別。甘就試下啦!pizza切開6件,有拉絲咖,滿滿芝士好邪惡!我覺得吾加材料就甘芝士既pizza就係最好食😍總括泥講,呢度坐得舒服,食物都吾差,又有音樂聽下,吹下水係幾舒服。重點吾會好嘈好迫好多人😝😝

脆皮豬手:🐷

四重芝士pizza:🍕

2019-03-11
$170 (宵夜)