2018-10-01 554 瀏覽
由於呢間餐廳成日係eatigo做優惠 所以收工肚餓就會過黎食下宵夜 飲下野 今次4個人黎 大家都好肚餓 叫左個parma ham pizza 青醬意粉 卡邦尼意粉同石燒牛扒朋友們對卡邦尼意粉既評價好壞參半 我就覺得份量細左d 同埋無乜汁 唔多夠味 青醬意粉好食d 醬汁味道幾濃 不過未必人人受得住陣青醬味牛扒我地叫左3成熟 但食落有d靭 可能因為用石板熱住上 醬汁有4款 分別係黑松露 黑醋 蒜蓉 辣油Pizza就黎親都必叫 上面鋪滿parma ham 餅底夠脆得黎唔會燶 送酒一流呢到有多款手工啤酒 左邊個杯係比較香果味既ale 而右邊既係有少少焦糖味既lager 味道好有特色