📍TAP: The Ale Project 旺角唔好意思,最近換咗新工之後chur得濟,潛曬水🤣 無計,搵食艱難呀大哥🤭嗰種辛苦程度係......(用朋友發明嘅說法) 想即刻諗辦法放產假🤰🏻😅😅😅 講笑啫,都唔使咁複雜嘅ー飲杯啤酒咪得囉🙋🏻‍♀️基本上就係叫啤酒做主角,佐酒小吃做配角嘅概念💡 啤酒我叫咗蜜桃錫蘭茶味🍑🍵 入口少少甜,算係幾清新🍃 但係話曬係啤酒,所以都不失麻甩佬嘅霸氣🤔 同我本人人設幾夾👋🏻食方面,比較特色嘅係炸茜漢堡🍔無限芫茜🌿同免治牛🐮譜出咗幾美妙嘅樂章🎵 令平時無特別食芫茜嘅我相當impressed🤭#收工差電鬧市一隅 #thealeproject #旺角 #旺角美食 #mongkok #蜜桃錫蘭味啤酒 #炸茜漢堡 #蔥油漬蠔 #炸魷魚圈 #mongkokbar #mongkokcraftbeer #mongkokbeer #craftbeer #HKbeer #HKcraftbeer #youngmaster #旺角好去處 #旺角酒吧 #香港啤酒 #手工啤 #精釀啤酒 #香港手工啤 #香港精釀啤酒 #少爺啤 #ohhejfoodie
📍TAP: The Ale Project 旺角

嗰種辛苦程度係......
(用朋友發明嘅說法) 想即刻諗辦法放產假🤰🏻

😅😅😅 講笑啫,都唔使咁複雜嘅ー飲杯啤酒咪得囉🙋🏻‍♀️

食方面,比較特色嘅係炸茜漢堡🍔