2022-04-20 811 瀏覽
🥈放假冇得飛要嘆一嘆.自從上次食完快餐店式既omakase 之後都好耐冇再食🤣🤣今次趁🐡🐡生日又連假4日就出黎嘆一嘆😝.講左佢地既前菜先😝鮟鱇魚肝自從當年係志食過就愛上左佢綿滑creamy 既口感,唔同志既濃味,呢度既係清新路線💕加左柚子皮係唔會膩🤤可唔可以比多幾舊我😁.蟹肉蟹膏係幾甜😋但老人家我一向都怕酸😜簡走左大部分既十年陳醋啫喱😂酸過酸仔呢😆個八爪魚加wasabi 都幾夾🐙鮑鮑肝醬可以再杰啲就好喇😆第一次食立鱗燒,估唔到魚鱗都可以咁好食咁酥脆👍🏻.壽司有得食晒赤身、中拖同大拖🤤🤤三款都唔錯,其中平時我最冇感覺既赤身,我就最鐘意,軟淋又好味👍🏻大拖有少少筋,但油脂感都係咁正😍深海池魚如果有得喪食呢個刺身就正喇🤤但個赤貝就細舊左少少😂厚身番啲就好喇🤣🤣.最後有兩款甜品:一個係蜜瓜,而另一個就係令我同🐡🐡都覺得有驚喜既蕃茄加梅酒啫喱😍,梅酒同日本甜蕃茄一向都係我既至愛,食落酸酸甜甜,唔似平時用雪糕做結尾咁一般😝.我想講呢度既職員好熱情,全程不停同我哋講野😂Book 位個陣同佢地講左係黎慶祝,佢哋仲幫手印左生日快樂🎂係個Menus 到,呢個🐡🐡都幾鍾意❤️ 順帶一提,咁岩我地個位見到出面既
🥈放假冇得飛要嘆一嘆
我想講呢度既職員好熱情,全程不停同我哋講野😂Book 位個陣同佢地講左係黎慶祝,佢哋仲幫手印左生日快樂🎂係個Menus 到,呢個🐡🐡都幾鍾意❤️ 順帶一提,咁岩我地個位見到出面既竹樹,風吹過個陣啲樹擺下擺下🎋有種日本既感覺😌喂呀!好想飛去嵐山呀真係😭