2015-05-08
工作有時太忙,而生活節奏太趕急,放工當然要食番餐好既去獎勵下自己一整天的辛勞啦,而我媽媽又係極愛食放題,就約埋媽媽一齊去食餐好既,所以今次就上網挑選左哩間位於尖沙咀既日本料理啦,所以提早一日打去訂位,咁去度就唔洗捱住餓等位啦,而我訂了是6:30至8:15的時段,一去度,唔洗等就由服務員帶入座啦!當晚安排左近窗邊位置,感覺很好,一邊食野,仲可以一邊望下街景!成個感覺更加Relax丫 有勁多選擇丫,真係見到樣樣都想試丫... 刺身 ~ 放題必食啦緊係,仲要係頭1Round必點,入口都好新鮮丫,媽媽都大讚好味,而且上菜的速度仲好快tim 嘩嘩嘩!不得不推介就係哩隻特長甜蝦,真係有5-7cm咁長丫,一入口仲要超好味,食完一定會再encore啦! 因為好鍾意食打邊爐,難得黎到緊係要試試個火鍋啦!豚肉火鍋,我同媽媽都覺得好好味丫…金菇肥牛卷/牛肉粒都好入味,好夠味!超正燒物秋刀魚/蝦,好新鮮,必點,必食!炸物我最愛香口野食,每次食放題都一定會食!最後環節緊係食會令人開心既甜品,綠茶雪糕/奶凍超滑好香牛奶味丫!當晚人流都多人丫!我個人推介:刺身 / 雪糕 / 甜品 / 天婦羅 / 法式焦糖燉
成個感覺更加Relax丫 有勁多選擇丫,真係見到樣樣都想試丫... 刺身 ~ 放題必食啦緊係,仲要係頭1Round必點,入口都好新鮮丫,媽媽都大讚好味,而且上菜的速度仲好快tim 嘩嘩嘩!不得不推介就係哩隻特長甜蝦,真係有5-7cm咁長丫,一入口仲要超好味,食完一定會再encore啦! 因為好鍾意食打邊爐,難得黎到緊係要試試個 火鍋啦!
豚肉火鍋,我同媽媽都覺得好好味丫… 金菇肥牛卷/牛肉粒
都好入味,好夠味!超正 燒物
秋刀魚/蝦,好新鮮,必點,必食! 炸物
我最愛香口野食,每次食放題都一定會食! 最後環節
緊係食會令人開心既甜品,綠茶雪糕/奶凍超滑好香牛奶味丫! 當晚人流都多人丫!
我個人推介:
刺身 / 雪糕 / 甜品 / 天婦羅 / 法式焦糖燉蛋 /火鍋 地點:尖沙咀加拿分道25-31號國際商業信貸銀行大廈15 樓 (河內道入口)
訂座電話:3188 5882
日本菜 / 拉麵 / 海鮮 / 自助餐/放題 / 串燒
開放時間:星期一至日: 12:00-15:00; 18:00-01:00
價錢$201-$400
題外話/補充資料:
服務態度好好,而且沒有沒有漏單情況出現,食完後亦很快有員工收拾不要的碟子!