餐廳: 一遊
資訊:

放工想Relax下,同朋友去左呢間居酒屋,店裡充滿日式風格,就好似去左轉日本咁,店員會好細心介紹每道料理和食法,服務一流👍🏻💜南瓜沙律 🌕🌕🌕🌕🌕/5南瓜泥配上蓮藕脆片,口感豐富,第一次咁樣食,感覺好新鮮。💜吞拿魚tataki 🌕🌕🌕🌕🌕/5擺盤靚到好似藝術品咁,食材新鮮,好食到唔停口。💜芝士厚玉子🌕🌕🌕🌕🌕/5芝士勁流心,配埋蘿蔔蓉同醬汁,味道好夾。💜汁燒日本魷魚🌕🌕🌕🌕/5魷魚煙煙韌韌,送酒一流。💜各款串燒🌕🌕🌕🌕/5雞肉京蔥串、雞肉明太子串、燒牛舌、燒鰻魚,肉質鮮嫩,好juicy,最愛係牛舌,有質感得黎又唔會乾💜海膽吞拿魚壽司🌕🌕🌕🌕🌕/5食材新鮮,食得出海膽既鮮味💜蟹肉炒飯🌕🌕🌕🌕/5足料美味,食到飽飽💜壽喜燒石頭鍋🌕🌕🌕🌕/5好喜歡壽喜燒既汁,豆腐嫩滑。好滿意每道菜嘅設計,配搭非常用心有創意,係同外間食到嘅居酒屋唔一樣,唔會感覺千篇一律,傳統料理下總有一啲小驚喜,而且師傅手法熟練,每道食材都好妥善運用,係近期食過嘅一間高質居酒屋。🍴整體食評✅食材新鮮✅每道料理都係高水準✅放工飲嘢relax既好選擇

💜南瓜沙律 🌕🌕🌕🌕🌕/5
南瓜泥配上蓮藕脆片,口感豐富,第一次咁樣食,感覺好新鮮。

💜吞拿魚tataki 🌕🌕🌕🌕🌕/5
擺盤靚到好似藝術品咁,食材新鮮,好食到唔停口。

💜芝士厚玉子🌕🌕🌕🌕🌕/5
芝士勁流心,配埋蘿蔔蓉同醬汁,味道好夾。

💜汁燒日本魷魚🌕🌕🌕🌕/5
魷魚煙煙韌韌,送酒一流。

💜各款串燒🌕🌕🌕🌕/5

💜海膽吞拿魚壽司🌕🌕🌕🌕🌕/5
食材新鮮,食得出海膽既鮮味

💜蟹肉炒飯🌕🌕🌕🌕/5
足料美味,食到飽飽

💜壽喜燒石頭鍋🌕🌕🌕🌕/5
好喜歡壽喜燒既汁,豆腐嫩滑。

🍴整體食評
✅食材新鮮