2023-09-28
人大左,太夜食放題我消化唔黎🌚🌞𝐖𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝 𝐁𝐫𝐮𝐧𝐜𝐡🌞就岩晒我啦🥢(部份野食)以放題形式供應,單點質素,勁高質💖(任食 : 前菜 • 沙律 • 串燒 • 炸物 + 𝟏人𝟏客 : 壽司 • 刺身 • 主菜)室內位以京都稻荷大社為主題🎎,戶外位可望到維港海景🌊~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🌞 夏季限定早午餐 (成人$588/位 • 𝟖𝟎𝐜𝐦 - 𝟏𝟐𝟎𝐜𝐦小童$348/位) 🌞✨供應時間:逢星期六 • 日 • 公眾假期 (𝟏𝟐:𝟎𝟎 - 𝟏𝟓:𝟎𝟎)✨𝟒位以上會額外送𝟏客北海道鱈場蟹腳 • 厚揚味噌芝士海膽醬北海道帶子.💕𝟏人𝟏客部份💕刺身(北海道帶子 • 牡丹蝦 • 吞拿魚腩 • 廚師推介刺身)全部都好厚切🤌🏻又夠新鮮💦.▪壽司 (吞拿魚腩 • 比目魚 • 𝐀𝟒宮崎和牛壽司 • 特色壽司)𝐀𝟒宮崎和牛壽司上面仲有件海膽🧡,紫菜兜兜個款好精緻✨.▪主食 ▫️A4宮崎和牛西冷陶板燒睇油花都知得啦🥩仲係自己燒,同朋友仔𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞都可以食到自己要既生熟度🐃▫️龍蝦湯拉麵 (另加+$100)半起肉原隻放面🦞會唔會太誇張,食落勁爽彈🤓.以下係即叫即
🌞𝐖𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝 𝐁𝐫𝐮𝐧𝐜𝐡🌞就岩晒我啦🥢
(部份野食)以放題形式供應,單點質素,勁高質💖
室內位以京都稻荷大社為主題🎎,戶外位可望到維港海景🌊
💕𝟏人𝟏客部份💕
全部都好厚切🤌🏻又夠新鮮💦
𝐀𝟒宮崎和牛壽司上面仲有件海膽🧡,紫菜兜兜個款好精緻✨
▪主食
▫️A4宮崎和牛西冷陶板燒
▫️龍蝦湯拉麵 (另加+$100)
半起肉原隻放面🦞會唔會太誇張,食落勁爽彈🤓
以下係即叫即製💞無限量供應部份💞
▪前菜 (磯煮鮑魚 • 炙燒𝐀𝟒宮崎和牛 • 天使香辣三文魚他他 • 日本海雲)
鮑魚入味唔韌。香辣三文魚他他加左脆脆粒,好好食😝
▪京都沙律
有埋大大粒既(𝟑款)刺身,勁足醬汁🥗
▪爐端燒 (𝐀𝟒宮崎和牛串 • 宮崎豚角燒 • 蒲燒鰻魚串 • 免治雞肉棒)
燒得好香口 • 唔會乾,鰻魚魚皮勁脆💥
▪炸物 (黑松露汁炸蝦 • 牛油果天婦羅 • 九州華味鳥唐揚 • 溫室茄子天婦羅)
全部脆卜卜,炸蝦🍤個黑松露汁好正。牛油果夠特別🥑
▪野飲
▫️Strawberry Supprise (士多啤梨 • 橙汁 • 石榴糖漿)
▫️Fresh Lime Soda
🎉想盡興𝐝,可(加+$108 - $368)升級做任飲🥂
▫️是日果汁 • 汽水 • 什果賓治 (+加$108/位)
▫️玫瑰氣泡酒 • 氣泡酒 • 柚子清酒特飲 • 清酒 • 啤酒 (+加$238/位)
▫️香檳 • 紅白酒 • 清酒 • 啤酒 (+加$368/位)
▪附送 精選甜品𝟏客
仲以為係𝟏件小蛋糕🍰 / 𝟏球雪糕🍨
點知黎到係咁豐富,甜品 • 生果都有齊,仲要係各𝟑款,最鍾意香蕉味小卷蛋,少見又得意🍌
🔺以上價錢 💁🏻♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺𝐌𝐞𝐧𝐮上有素食選擇🌱