2017-10-15
某天奶油pig要約朋友食生日飯, 主角話最近加班好累想早些回家休息, 體貼的我決定搵間近佢公司的餐廳慶祝!中環區有好多餐廳, 最近胃口大開, 想食好好好野>< 放題最啱我做隻pig我食過大吉中午定食都ok, 很多人去食, 晚上原來是做放題, 應該都有水準!!我訂了6-8那段時間, 一放工就搵埋朋友等入去極速tick好晒點餐紙後, 第一件事當然去拎飲品!!竟然有益力多飲支清腸胃先~刺身新鮮, 有甜蝦, 帶子,三文魚, 帆立貝, 長腳蟹....牛柳粒燒得好嫩, 2個人share剛好呢碟帶子有5粒, 推薦!!!!!!!!!左上芝士帝王蟹棒壽司大大件, 芝士味濃, 加上蟹子好彈牙火灸三文魚&左口魚好滑蟹膏蟹肉壽司回晒本鰻魚壽司有2壽, 芝士那款食落似牛油果, 有d膩, 所以我比較喜歡只有鰻魚那款燒味淋魚乾唔係周圍都有, 越食越有味, 我平時都好鐘意食, 見到有就即點芝麻雞翼嫩一嫩~我食了2隻榴槤波波當然要同朋友一人一粒, 咬一口全是榴槤蓉, 成口香氣無論男男女女都要補下, 有花膠雞腳!! 無理由唔食掛~龍蝦粥好鮮味, 粥煮到好綿, 雖然好飽, 我仲可以食多兩碗!甜品好像也不錯,
我訂了6-8那段時間, 一放工就搵埋朋友等入去
牛柳粒燒得好嫩, 2個人share剛好
呢碟帶子有5粒, 推薦!!!!!!!!!
火灸三文魚&左口魚好滑
蟹膏蟹肉壽司回晒本
芝麻雞翼嫩一嫩~我食了2隻
無論男男女女都要補下, 有花膠雞腳!! 無理由唔食掛~
甜品好像也不錯, 但我個肚最後的空間要留比雪糕
你地無睇錯, 左上角是"哈根大師"
我食了2杯
題外話/補充資料: