2014-09-12 1349 瀏覽
最近聽到位朋友介紹一間新開嘅放題場,正好在揾地方同朋友興祝生日,結果就試下book 位,我地一同八人坐咗係間私人大房入面,超VIP 感覺😜仲有專人serve 我地,勁有面☺️坐㡳無耐,嘢食都未點完,就嚟咗盤牡丹蝦同帶子,牡丹蝦肉質勁有膠感甜美,特大帶子鮮甜無得頂,唔似其他放題場用赤蝦充牡丹蝦,俾二百幾蚊,有啲咁嘅質數,賺哂,跟住又嚟一隻松葉蟹,嘩,果然厚肉,甜美.😙😙😙本人並不是位大食家,但見到佢地有咁多款嘢揀,即管食過勁,各款刺身我都試下,最正都係三文魚,極有鮮味😊帶子一拍入口個種鮮甜口感😊同甜蝦嘅膿厚鮮蝦味👍👍果然回味無窮😘😘😘跟住一睇,嘩,有我至愛嘅海膽,不過只提供係軍艦入面,點都要食番十件八件,海膽充滿海水味,味道極鮮👍仲有多種選擇,炸物就一般啦,天婦羅鬆脆炸醬薄,極為鬆化,串燒品種極多,不過要介紹一下個串燒牛舌,厚切,黑椒啱啱好👍👍串燒波羅,甜到要飲多幾杯茶先掂😜最後佢地有自制嘅甜品,媲美高級自助餐仲耍家,牛乳奶凍,甜而不膩,豆腐雪糕,柚子雪糕食極不厭,今次真係要介紹俾各放題友😀😀

極重膠質牡丹蝦
生日優惠之松葉蟹
豪華VIP 房
師父為我朋友準備嘅生日蛋糕
刺身
  • 刺身,牡丹蝦,海膽